1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Gelecek Partisi Adana İl Başkanı değişti! İşte yeni başkan...
Gelecek Partisi Adana İl Başkanı değişti! İşte yeni başkan...

Gelecek Partisi Adana İl Başkanı değişti! İşte yeni başkan...

Gelecek Partisi Adana İl Teşkilatında bayrak değişimi

A+A-

Gelecek Partisi'nin Adana İl Başkanı Adnan Fındık'ın yerine Kenan Akkaya atandı.

Değişiklik talebinin kurucu il başkanı Adnan Fındık tarafından genel merkeze iletildiği öğrenildi. Fındık'ın bayrak değişimi talebinde gerek dünyayı gerekse Türkiye'yi etkisine alan koronavirüs kaynaklı iş ve sağlık konuları etkin olduğu öğrenildi.

untitled-1-007.png

Alınan kararı Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ebubekir Yıldırım şu açıklama ile duyurdu:

Gelecek Partisi Aralık 2019’da kuruluşunu ilan ettikten sonra gerek yapıcı muhalefet yaklaşımı gerekse de Türk Siyasal hareketleri içindeki önemi her geçen gün artmaya devam ediyor.

Tüm Türkiye sathında teşkilat çalışmaları ilk günden itibaren güçlü şekilde devam etmekle birlikte Coronavirüs salgınının baş gösterdiği tarihlerde de Adana’mızın Gelecek Partisi İl Başkanı da atanmıştı. Adnan Fındık Başkanımız zor süreçte taşın altına elini koyan teşkilat mensuplarımız ile birlikte önemli çalışmalara imza atmıştı. Kurucu İl Yönetimi de özverili çalışmaların nihayetinde ilan edilmiş aynı şekilde İl Başkanlık Binamızın açılış çalışmaları da son evreye ulaşmış idi. Ve yine 15 ilçemizde de yoğun temaslar ile teşkilatlanma adına önemli gayretler ifa edilmişti.

Ancak geldiğimiz süre zarfında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve şehrimizde salgın sebebiyle bir çok insan hem Sağlık hem de İş durumu yönüyle ciddi manada olumsuz etkilenmelere muhatap oldu. Dolayısıyla İl Başkanımız Adnan Fındık’ta bu gerekçelerle birlikte Adana’da bir Bayrak Değişimi isteğini Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına iletmek suretiyle İl Başkanlık görevinden affını talep etmiştir. Genel Başkanımızın da oluruyla ilgili talebe saygı duyulmuştur. Birlik ve beraberlik içinde Genel Merkezimizin taktiriyle, istişareler neticesinde yeni atanan İl Başkanımız Kenan Akkaya olmuştur.

İlk günden itibaren Adanaki çalışmaların merkezinde olan, emek ve gayret gösteren yeni İl Başkanımız Kenan Bey’e şimdiden çalışmalarında başarılılar diliyor, atamanın Ülkemize, Adanamıza ve Partimize hayırlı olmasını ümit ediyorum.

6019.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.