1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebubekir Yıldırım'dan Hüseyin Sözlü’ye: Çukursun
Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebubekir Yıldırım'dan Hüseyin Sözlü’ye: Çukursun

Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebubekir Yıldırım'dan Hüseyin Sözlü’ye: Çukursun

Hüseyin Sözlü'nün Ahmet Davutoğlu'na söylemlerine parti yetkililerinden çok sert yanıt geldi

A+A-

Dün Türkgün Gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek'in Ahmet Davutoğlu'nu hedef alan "Çakma Türkmen Serok Ahmet'in bölücü hezeyanları" başlıklı yazısını alıntılayan Hüseyin Sözlü, "Türkmen'in haini olmalı idi. Çakma hafif kalır bölücüye" diyerek Ahmet Davutoğlu'nu çok sert sözlerle eleştirmişti.

ekran-alintisi-009-001.png

Sözlü'nün ithamına Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebubekir Yıldırım'dan çok sert yanıt geldi. Sözlü'ye yanıt veren Yıldırım, "Bölücülük yönettiği şehre ihanet etmektir. Bölücülük peşkeş çekmektir. Bölücülük Seyit Rıza üzerinden Alevileri, Said Nursi üzerinden Kürtleri, İskilipli Atıf üzerinden muhafazakarları aşağılayarak “kalleş ve kancık ruhlu” insanlardı demektir. Senin için çakma az kalır sen Çukursun!!" ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi-010.png

SÖZLÜ'YE BİR YANIT DA SUCU'DAN GELDİ

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Orhan Sucu da Hüseyin Sözlü'ye üst perdeden yanıt verdi.

Sucu'nun Sözlü'ye verdiği yanıtta, "Adana'da yemediği nane kalmayan zat! Genel başkanımız hakkında bu söyleminizin iki sebebi olabilir.. 1. Yeterince tanımıyor olmanız. 2. Soyunuzda bir bozukluk yaşamanız. Hangisi? Ben yine iyimser olup ilk seçeneği varsayacağım." cümleleri sosyal medyada dikkat çekti.

ekran-alintisi2-001.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.