1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Genç siyasetçi Ömer Faruk Talaş, aday adaylığını açıkladı
Genç siyasetçi Ömer Faruk Talaş, aday adaylığını açıkladı

Genç siyasetçi Ömer Faruk Talaş, aday adaylığını açıkladı

DEVA Partisi Adana İl Başkanlığı'nın enerjisiyle dikkat çeken ismi Ömer Faruk Talaş, partideki görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

A+A-

Girişimci iş insanı, genç siyasetçi Ömer Faruk Talaş, DEVA Partisi Adana İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek Adana milletvekili adaylığı yolunda kolları sıvadı.

Aday adaylığı sonrasında açıklamada bulunan Ömer Faruk Talaş, "Bir genç olarak bu yaşıma kadar her türlü ekonomik, sosyal, psikolojik çok sayıda sorun görmeme rağmen 2 yaşımdan bu yana başka iktidar göremedim. Z kuşağı diye tabir edilen gençlerden biri olarak, yaşıtlarımın olduğu kadar büyüklerimin ve küçüklerimin de sorunlarını biliyor, bu sorunlara TBMM'de çözüm üretmek istiyorum. Çıkmış olduğum bu yolda heyecanımı paylaşan partili-partisiz herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Adana İl Başkanlığı'nda özellikle gençler tarafından sevilen Ömer Faruk Talaş, enerjisi ve genç yaşına rağmen etkili iletişim kabiliyeti nedeniyle DEVA Partisi Adana'da öne çıkan isimler arasında yer alıyor.

09811030-5f69-4549-abd5-4df6daf0ac3a.jpg

ÖMER FARUK TALAŞ KİMDİR?

2000 yılında Adana’da doğdu. İlk Öğrenimini ve Orta Öğrenimini Kenan Çetinel Okulu’nda tamamladı. Adana Özel Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Şu an Çukurova Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde eğitim hayatına devam etmektedir. Orta derecede İngilizce okur yazarlığına sahiptir. Kendine ait şirkette Geri Dönüşüm sektöründe faaliyet göstermektedir. DEVA Partisi Adana İl Yönetim Kurulu üyeliğinden 2023 yılı Mart ayında istifa eden Talaş, DEVA Partisi Adana Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunmuştur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.