1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Güler Sabancı'nın aşçısı MasterChef'te şeflerin radarında
Güler Sabancı'nın aşçısı MasterChef'te şeflerin radarında

Güler Sabancı'nın aşçısı MasterChef'te şeflerin radarında

MasterChef yarışmacısı Büşra Zambak programda büyük ses getirdi.

A+A-

Yeni sezonun iddiaları yarışmacılarından biri olan Zambak’ın aynı zamanda Güler Sabancı’nın aşçısı olduğu ve onun gibi birçok CEO ve yöneticilere yemek hazırladığı kaydedildi. Peki, Büşra Zambak gerçekte kimdir?

MasterChef 2022’de sezonun yeni yarışmacılarından biri olan Büşra Zambak hakkında tüm detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. TV8 ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan MasterChef’in yarışmacısı Zambak hakkındaki hayat hikayesi herkesi şaşırttı.

İtalyan mutfağına ilgisi olan, 9 yıldır profesyonel anlamda aşçılık yapan 25 yaşındaki Büşra Zambak’ın Sabancı ailesi'nin üçüncü nesil üyesi ve Sabancı Holding'in yönetim kurulu başkanı ve murahhas üyesi Güler Sabancı’nın aşçısı olduğu kaydedildi.

Zambak’ın ayrıca Sabancı gibi birçok CEO ve yöneticilere yemek hazırladığı belirtildi.

Büşra Zambak Kimdir?

25 yaşında olan Büşra Zambak aslen Denizli doğumlu olup İstanbul’da yaşamaktadır. 9 yıldır profesyonel aşçı olan Zambak, Güler Sabancı’ya da yemek yapmaktadır. Üst düzey CEO’lara ve yöneticilere de 5 yıldır yemek hazırlayan Zambak’ın hedefi Mehmet Şef’in yerine geçmek.

Şeflere yarışmada kendisini kanıtlamak isteyen Zambak, eleme turunda düzgün diksiyonu ve güler yüzü ile dikkat çekerden üç şeften de Evet oyunu almayı başardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.