1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gündemdeki başkandan ilginç hamle: “Ailesiyle” fotoğraf paylaştı
Gündemdeki başkandan ilginç hamle: “Ailesiyle” fotoğraf paylaştı

Gündemdeki başkandan ilginç hamle: “Ailesiyle” fotoğraf paylaştı

Geçtiğimiz günlerde C.C. isimli kadını darp iddiası ile gündeme gelen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'dan ilginç bir hamle geldi.

A+A-

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, C.C. (25) adlı kadınla tartıştığı ve darp ettiği, yaşanan olayın ardından karakolda ifade verdiği söylenmişti.

26912-001.jpg

Ulusal basına da yansıyan haberler üzerine Karaisalı Belediye Başkanı Aslan, darp ettiği iddia edilen C.C. ile aralarındaki ilişkinin düzeyini "2 çocuğumun annesi" açıklamasında bulunarak ima etti. Kamuoyu darp edildiği iddia edilen kadını, Aslan'ın dini nikahlı eşi olduğu yönünde yorumladı.

26939.jpg

Bugün ise Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Genel Başkan Danışmanı ve geçen dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olan Hüseyin Sözlü'yü ailesi ile birlikte ziyaret etti. Sözlü'nün de Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve ailesini sosyal medya paylaşımından görüldüğü kadarıyla kabul ettiği anlaşıldı.

twitt.jpg

Hüseyin Sözlü çekilen fotoğrafta ailesiyle birlikte yer alırken, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ın da resmi nikahlı eşi ve çocuklarıyla olduğu görüldü.

fza2zm5wiam4wsi.jpg

Kamuoyunda imaj düzeltme olarak algılanan fotoğraf karesinin ise MHP çevrelerinde nasıl yankı bulacağı merak uyandırdı. 

Kucuksaat.com / Özel

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.