1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gündemdeki isim Ali Uğur Akbaş evliliği hakkında konuştu
Gündemdeki isim Ali Uğur Akbaş evliliği hakkında konuştu

Gündemdeki isim Ali Uğur Akbaş evliliği hakkında konuştu

Yeliz Yeşilmen'in Instagram'da ağlayarak çektiği videolar sonrasında eşi Ali Uğur Akbaş'tan konuyla ilgili açıklama geldi

A+A-

Adanalı iş insanı ve siyasetçi Ali Uğur Akbaş, Yeliz Yeşilmen'in açıklamalarının Türkiye gündeminde yer alması sonrasında açıklamada bulundu.

Şiddeti kendime yakıştıramam, 3. kişi söz konusu değil

“Bodrum’da evimizde yaşananlar bir anlık gelişmenin sonucudur. Eşimin o anda içinde bulunduğu ruh halini yansıtmaya yönelik paylaştığı bir videodan ibarettir. Tamamen ailevi olup hiçbir şekilde şiddet olayı gerçekleşmemiştir. Zaten bu benim tarzım değildir, kendime yakıştıramam. Arada üçüncü bir kişinin mevcudiyeti de kesinlikle söz konusu değildir.  Dediğim gibi Yeliz hanımın aile içi tartışmadan ötürü bir anlık serzenişidir. Nitekim ertesi gün paylaştığı yeni bir video ile bu duruma derhal açıklık getirmiştir. 

Bergen benzetmesi beni çok üzdü

Bergen benzetmesi beni çok üzdü. Kendime yakıştırmam, yakıştıramam. Bunu kendisi ile de paylaştım. Kırıldığımı söyledim. Evlilik yaşamımız boyunca şiddete dayalı bir tek  problemimiz olmadı ki. Her sorunumuzu medenice konuşarak sohbet ederek aşmış insanlarız”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.