1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gündoğdu ‘Yılın Vakfı’
Gündoğdu ‘Yılın Vakfı’

Gündoğdu ‘Yılın Vakfı’

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, ödülü Yargıtay üyesi Hasan Öz’ün elinden aldı.

A+A-

Adana’da günlük yayın yapan Çukurovapress Gazetesinin 26. Kuruluş gecesinde ‘Yılın En İyileri’ ödülleri verildi. Gündoğdu Vakfı, ülkemize ve Adana’ya sağladığı katkılardan dolayı ‘Yılın Vakfı’ seçildi.

GÜNDOĞDU: ÖDÜLLER BİZE MORAL VERİYOR

Böyle anlamlı bir ödülü almaktan mutlu olduklarını söyleyen Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Bu ödüller iyi işler yaptığımızı gösterip daha iyilerini yapmak için bize moral veriyor. Ödülü Yargıtay Üyemiz Hasan Öz’ün elinden almak ayrı bir onur. Çukurovapress gazetesi sahipleri Gülçin ve Engin Kanber ile tüm yayın ekibine teşekkür ederim” dedi.

HASAN ÖZ TEŞEKKÜR ETTİ

Yargıtay Üyesi Hasan Öz ise Gündoğdu Vakfı’nın çalışmalarını duyduğunu belirtip ülkemize değer kattığı için teşekkür etti.

ÜLKEMZ VE ADANA’YA DEĞER KATIYOR

Gündoğdu Vakfı, ülkemiz ve Adanamız için yaptığı sosyal projelerle tanınan, Tarihi Büyüksaat’te bulunan Tarihi Tuzhan’ı sanat ve kültür dükkanı haline getiren,  Dr. Gökhan Gündoğdu Kültür müzesini Adana’ya kazandıran, ülkemizin ünlü ressamlarının eserlerini Vakıf bünyesine kazandıran, ayrıca Vakfın bünyesinde bulunan Gündoğdu Okullarında yüzlerce şehit ve gazi çocuğumuza tam burs ile eğitim imkanı sağlayan, Kadın Kooperatifleri aracılığı ile evde üretim yapan yüzlerce kadın girişimciye destek olan vakıftır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.