1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Halde oyun oynayan çocuklar yangına neden oldu: Binlerce plastik kasa küle döndü
Halde oyun oynayan çocuklar yangına neden oldu: Binlerce plastik kasa küle döndü

Halde oyun oynayan çocuklar yangına neden oldu: Binlerce plastik kasa küle döndü

Adana'da sebze halinde iki çocuk oyun oynarken plastik sebze ve meyve kasalarının yanmasına yol açtı. Binlerce kasa yanıp küle dönerken, itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı.

A+A-

Olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde bulunan Vedat Dalokay Hal Kompleksi'nde meydana geldi. İddiaya göre, pazarcıların sebze ve meyve kasalarını istiflediği alanda oyun oynayan 2 çocuk, yangın çıkarttı.

aw784176-02.jpg

Çocuklar daha sonra bölgede uzaklaşırken çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik müdahale sonucu yangını kontrol altına aldı.

aw784176-07.jpg

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.