1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Halil Avcı: Bosnalı Salih Efendi Konağı'nı kazandırdım
Halil Avcı: Bosnalı Salih Efendi Konağı'nı kazandırdım

Halil Avcı: Bosnalı Salih Efendi Konağı'nı kazandırdım

Adanalı Sanatçı Şener Şen'in doğduğu evle ilgili haberimize iş insanı Halil Avcı'dan açıklama geldi

A+A-

Adanalı Sanatçı Ali Şen'in yaşadığı, babası gibi oyunculuğu seçen Şener Şen'in doğduğu Kuruköprü Mahallesi'ndeki evin bugünkü durumu anlatan haberimize, Halil Avcı Şirketler Grubu Başkanı Halil Avcı'dan yanıt geldi.

bosnali.png

Avcı, kucuksaat.com kurucusu Taner Talaş'a yaptığı açıklamada, "Değerli sanatçı Ali Şen’in evinin restorasyonu için yaptığınız habere saygı duyuyorum ve sizi kutluyorum. Malumunuz ben Kozan kökenli olan bir iş insanıyım. Ticari faaliyetlerim sadece Adana'dan ibaret değil. Ama şirketlerinin merkezi burada olan, vergisini Adana'da yatıran birisiyim. Sosyal sorumluluk projelerinde imkanlar dahilimizde duyarlılık göstermeye gayret ediyoruz. Adana'nın simge isimlerinden (benimle hiç bir akrabalık, hısımlık, ticari bağ veya tanışıklık yoktur) Bosnalı Salih Efendi Konağı'nı hiç kimseden destek almaksızın yasal izinleri alarak restore edip Adanamıza kazandırdım.
Adanalı bir iş insanı olarak görevimi yaptığım kanaatindeyim." dedi.

Avcı ayrıca "Adana Ticaret Odası'nın 30 yıllık en kıdemli meclis üyesi olarak şunu da eklemekte fayda görüyorum. Eski vilayet yanında bulunan Düyun-u Umumiye binası da ATO tarafından restore edilmiştir. ATO da elini taşın altına koymuş, vazifesini yapmıştır." ifadelerini kullandı. 

duyunu.png

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.