1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Halkın iradesi Seyhan Yüzyılı’nı başlatacak
Halkın iradesi Seyhan Yüzyılı’nı başlatacak

Halkın iradesi Seyhan Yüzyılı’nı başlatacak

Adana’da “Yeni 1 Seyhan” vizyonuyla, 27 vizyon projeyle yola çıkan Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, seçmenlere “Seyhan’ın iktidarı, Seyhan Yüzyılı” için sandığa gitme çağrısı yaptı.

A+A-

Adaylığının ilk gününden itibaren halkla iç içe seçim kampanyasını yürüten, temiz ve samimi siyasetiyle dikkat çeken, Seyhan’ın 96 mahallesinin tamamını gezen Erdal Hatipoğlu, 10 yıldır gerçek belediyecilik hizmeti alamayan Seyhan’ın 1 Nisan’dan itibaren gerçek belediyecilikle buluşacağını vurguladı.

31 Mart yerel seçimlerinin Seyhan ve Adana için milat olacağını bildiren Hatipoğlu, “Halkın iradesi sandığa yansıyacak, seçmenlerimizin teveccühleri ve bize verecekleri oylarla Cumhur İttifakı’nın bayrağını Seyhan Belediyesi’nin çatısına dikeceğiz. 1 Nisan’dan itibaren Türkiye’de gerçek belediyeciliğin adresi AK Parti Belediyeciliği ile Seyhan’ı buluşturacağız ve hizmet hamlesini başlatacağız” dedi.

4b9c40fb-5b3f-4f81-88a3-62e9d5798aca.jpeg

Seyhan’ın kaybettiği yılları, Cumhur İttifakı olarak durmadan, yorulmadan çalışarak telafi edeceklerini bildiren Hatipoğlu, “Türkiye’nin 56 ilinden büyük Seyhan ilçemiz belediye hizmetlerinden yoksun, mahrum bırakılmış. Seyhan 10 yılda çok şey kaybetti. 31 Mart Seyhan iktidarı için bir milat olacak. Halkımızın sandıktaki iradesiyle Seyhan’ı hep birlikte geleceğe, Türkiye Yüzyılı’na taşıyacağız. 31 Mart’ta sandığa gidecek olan Seyhanlı hemşerilerimizin oyları, halkımızın iradesi Seyhan Yüzyılı’nı başlatacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki eser belediyeciliğiyle,  gerçek belediyecilikle, AK Parti belediyeciliğiyle halkımızı buluşturmak, vizyon projelerimizle Seyhan Yüzyılı’nı başlatmak için Seyhanlı seçmenlerimizin ‘Evet’ mührünü Cumhur İttifakı’na basacaklarına inancımız sonsuzdur. Seyhan için hazırladığımız projelerle, vizyonumuzla, dik duruşumuzla, hevesimizle ve heyecanımızla Cumhur İttifakı olarak Seyhan’ımızın üzerindeki ölü toprağını atacağız. Seyhan’ı gerçek belediyecilikle buluşturup, Türkiye Yüzyılı’na taşıyacağız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.