1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. ‘Hasret bitti’
‘Hasret bitti’

‘Hasret bitti’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Süper Liğ’e çıkan Adana Demirspor Kulübü yöneticilerini, futbolcuları ve taraftarları tebrik etti

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Demirspor’un TFF 1.Liğ’de Menemenspor’u 4-1 yenip şampiyon olarak süper liğe çıkmasını tebrik etti,  “Hasret bitti. Mavi Şimşekler süper liğ’de” dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, twitter hesabından yaptığı paylaşımında, Adana Demirspor’un süper liği yolunda büyük mücadele verdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Hasret bitti. MaviŞimşekler süper lig’de. AdanaDemirspor ligi lider tamamlayarak şampiyon oldu. Süper lig yolunda büyük bir mücadele veren Adana Demirspor Kulubü futbolcularını, başkanını, yönetimini, teknik heyetini, vefakar taraftarlarını tebrik ediyoruz. Adana’mıza hayırlı olsun.”

Çelik, Adana Demirspor’un başarılarının süper liğ'de de devam edeceğine dikkat çektiği paylaşımında, “Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, köklü Adanalılardan oluşan yönetim, işinin ehli teknik heyet, mücadeleden hiç vazgeçmeyen futbolcular ve adanmış taraftarlar hep beraber bu muhteşem sonuca imza attılar. Devamı gelecek. Mavi Şimşekler” dedi.

9da0eefd-1989-4a28-9830-98e5fa9e95ee.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.