1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Her yönüyle zengin şehir Adana
Her yönüyle zengin şehir Adana

Her yönüyle zengin şehir Adana

Tadımlık bir sokak haberi

A+A-

Adana’nın Ünlü Simalarından Araştırmacı Yazar Doğayla bütünleşen insan Orhan ÜRGENÇ’le mini Mertçe Söyleşi 

O BİR DÜNYALI

Köln Üniversitesi’nden mezun, Kimya Yüksek Mühendisi, Adana'nın ve Çukurova'nın doğası ve tarihi üzerine ciddi çalışmaları ve yayımlanmış  tuğla gibi kitapları var. 

PROTOTİP ADANALI

Adana’nın Eskimeyen Şehremini Aytaç DURAK’ın ekip arkadaşlarından, “Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim.” derler Ya ! Övünmek gibi olsun benimde değerli bir dostumdur. Uzun yıllardan bugüne doğadan, spordan, koşmaktan, araştırmaktan, yazmaktan bıkmayan usanmayan prototip, sıra dışı, marjinal bir Adanalıdır. 

HABER KAYNAKLARIM

Bendeniz Yüksel MERT 23 yıldır basın-medya dünyasının içindeyim. Hiçbir şeyi, özellikle haberi,  tasarlayarak, planlayarak taammüden yapmam. Sokakta yürürken rastladığım ayağı kırık bir köpek, Seksen küsur yaşında çöpten rızkını çıkartan İsmail GÜNEŞ, Vücudunun tam ortasından kırılmış yaralı bir yılan, bir ibadet bilinciyle(!) doğada katledilen Domuz haber kaynaklarımdan bazılarıdır. 

SOKAKTA RASTLADIM

Dedim Ya her şey doğal seyrinde olur.  Naz makamında Sayın Valiye, Emniyet Müdürüne, Millet vekillerine, Tüm partilerin il başkanlarına, hatta bakanlara mikrofon uzatacak bir özgüvenim ve cesaretim vardır. Bugüne kadar ilk ve son reddeden kişi KADİR İNANIR’dır. “Altın Koza için geldiği Adana HiltonSA Lobisinde” bugünlerde hasta olduğunu duydum. Acil şifalar diliyorum. Orhan ÜRGENÇ’e de sokakta rastladım. Açtım 7 Plus İPhone’yi bastım Kayıt Tuşuna. Buyrun hep birlikte İZLEYELİM.

Mertçe Özel Haber

Adana/TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.