1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hüseyin Sözlü sessizliğe gömüldü
Hüseyin Sözlü sessizliğe gömüldü

Hüseyin Sözlü sessizliğe gömüldü

Siyasi yaşamı boyunca teşkilat seçimlerine müdahale etmesi ile bilinen Hüseyin Sözlü, yarın yapılacak olan il kongresi öncesi resmen sessizliğe gömüldü.

A+A-

Yarın yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanlığı kongresi öncesi iki aday Mustafa İzgioğlu ve Bünyamin Avcı, seçime saatler kala tüm kozlarını masaya yatırmış durumda.

Kimi teşkilatlar alenen aday olan İzgioğlu ve Avcı’ya desteklerini sunmaktan çekinmezken, kimi teşkilatlar ise sandıkta konuşmayı tercih ettiler.

Buraya kadar bir çok kişinin tavrı ortada ya da tahmin seviyesinde yürürken, yakın zamana kadar Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olan Hüseyin Sözlü’nün sessizliği ise manidar bulundu.

Büyükşehir belediye başkanlığı görevine geldikten sonra, mevcut MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’na kazan kaldıran Hüseyin Sözlü, yakın arkadaşı olan Yusuf Baş'ın İzgioğlu karşısında kazanmasını sağlamıştı.

Daha sonra son yapılan genel seçimlerde Çukurova Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Baş, tarihi bir farkla CHP adayı karşısında varlık gösterememişti.

Mevcut MHP Adana İl Başkanı olan Bünyamin Avcı'ya açık destek veren MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı'ya karşı Hüseyin Sözlü'nün öteden beri siyasi rezerv koyduğu bilinirken, yarınki seçimlerde daha önce Adana İl Başkanlığı seçimini kaybettirdiği Mustafa İzgioğlu'nu destekleyip desteklemeyeceği hala bu saatlerde muamma olarak duruyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.