1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Huzurevi sakinleri bocce sahasında buluştu
Huzurevi sakinleri bocce sahasında buluştu

Huzurevi sakinleri bocce sahasında buluştu

Adana’da düzenlenen bocce dostluk maçında huzurevi sakinleri bir araya geldi. Turnuvalar öncesi hazırlık niteliği taşıyan etkinlikte dostluk, dayanışma ve gönül birliği öne çıktı.

A+A-

Adana Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından bocce dostluk maçı düzenlendi. Etkinliğe İmamoğlu Karsantılı Hasan Huzurevi, Osmaniye Kadirli Huzurevi ve Seyhan Huzurevi bocce takımları katıldı.

Gelecek dönemde düzenlenecek turnuvalara hazırlık amacıyla gerçekleştirilen müsabaka, huzurevi sakinlerinin sosyal hayata katılımını destekleyen anlamlı bir organizasyon oldu. Takımlar sahada centilmence mücadele ederken, etkinlik boyunca sporun birleştirici yönü ön plana çıktı.

Bocce dostluk maçında huzurevi sakinleri hem performanslarını değerlendirme hem de takım uyumlarını güçlendirme fırsatı buldu. Karşılaşmalar, rekabetin yanı sıra dayanışma, paylaşma ve birlikte vakit geçirmenin önemini de ortaya koydu.

Etkinlik, katılımcıların moral ve motivasyonuna katkı sağladı. Huzurevi sakinleri, bocce müsabakalarıyla fiziksel aktivite yaparken farklı huzurevlerinden gelen takımlarla da sosyal bağ kurma imkânı elde etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.