1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. İç hat uçuşları yarın başlıyor
İç hat uçuşları yarın başlıyor

İç hat uçuşları yarın başlıyor

Hava yolları, seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından iç hat seferlerini başlatma hazırlığında. Havayollarının yanı sıra otobüs firmaları da yarından itibaren seferlerine başlayacak

A+A-

Covıd-19 salgını nedeniyle uçuşlarını askıya alan hava yolları, seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından iç hat seferlerini başlatma hazırlığında. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın itibarıyla hava yolunda iç hat uçuşlarının başlayacağını açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) kısıtlamanın kaldırılmasının ardından ilk uçuşunu yarın saat 10.00’da İstanbul’dan Ankara’ya yapacak. İstanbul Havalimanı’ndan saat 10.00’da yapılacak seferin yanı sıra saat 14.10’da İzmir’e, 11.15’te Antalya’ya ve 13.00’te Trabzon’a da sefer gerçekleştirileceğini bildiren Karaismailoğlu, yarından itibaren bütün havalimanlarında da uçuşların kademeli başlayacağını aktardı.

28 Mart itibarıyla uçuşlarını durduran Pegasus Hava Yolları ise kısıtlamalar sonrası ilk uçuşunu yarın saat 10.15’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İzmir’e gerçekleştirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.