
İl Müdürü Bayazıt’tan su ürünleri tesislerine ziyaret
Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, kentte faaliyet gösteren Sasu A.Ş. ve Pakyürek Su Ürünleri İşleme Tesislerini ziyaret ederek üretim süreçlerini yerinde inceledi.
A+A-
Ziyarette Bayazıt, işletme yetkililerinden tesislerin üretim kapasitesi, hijyen ve kalite standartları ile ihracat faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Görüşmede sektörün güncel durumu ile üreticilerin beklentileri de değerlendirildi.
Su ürünleri üretiminin hem iç piyasaya hem de uluslararası pazarlara katkı sağladığını belirten Bayazıt, üreticilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Bayazıt, “Adana’nın su ürünleri sektörünü güçlendirmek ve yerli üretimi desteklemek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Tesis ziyaretleriyle hem üretim kapasitesini hem de kalite standartlarını yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Önceki ve Sonraki Haberler



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.