1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İmamoğlu İstanbul’un sorunlarını Diyarbakır’dan çözemez
İmamoğlu İstanbul’un sorunlarını Diyarbakır’dan çözemez

İmamoğlu İstanbul’un sorunlarını Diyarbakır’dan çözemez

Başkan Topuz'dan Adana ve Türkiye gündemine dair önemli açıklamalar

A+A-

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Efsane Radyo’da gazeteci Recep Özcan’ın programına konuk oldu, Adana ve ulusal gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu İstanbul’un sorunlarını Diyarbakır’dan çözemez

Bizi halk aday olduğumuz ilçeye hizmet edelim diye seçti, siyaset yapalım diye değil. İstanbul’dan kalkıp Diyarbakır’a atanan kayyım sonrası Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretini doğru bulmuyorum. Yenikapı’da sergilenen makam araçlarının toplanmasını da şov olarak görüyorum. İstanbul’da 1700-2000 aracın olması normal, İmamoğlu ülke siyasetine oynuyor olabilir, 31 Mart seçimlerinden sonra kazandıkları il ve ilçelerde israf adı altında CHP’li belediyeli başkanlarının ortak bir söylemi var. Araçları Yenikapı’da sergileyip ardından 997 araç talebimiz var deyip ihaleye çıkıyorsunuz. Bu ne yaman çelişki!

Öncelikle kanunlar gereğince “Şu araçlar fazladır” deyip konuyu yargıya taşımaları gerekirdi. Sonrasında bu araçların kiralanmasında imza atanlar hukuken incelenir, ihtiyaç olmadığı halde kiralama yapıldıysa sorumlular cezalandırılır. Madem araçlar fazla, israf var, o zaman İSKİ neden araç ihalesine çıkıyor? Hükumet erken seçime gitsin diye bir kaos ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Bizler ‘milli beka’ derken bu ülkenin içten ve dıştan bölünmez bütünlüğü üzerinden kurulan oyunları, tıpkı Ergenekon Davası’nda olduğu gibi ülke siyasetine girmeye çalıştıklarını görüyoruz. Evet, yaşadığımız bir ekonomik kriz var ama bu dönemin sağ salim atlatılacağını düşünüyorum.  Şehitlerimize şehit diyemeyen bir partiyle yan yana hareket edip, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünden söz ediyorsunuz.

İmamoğlu’ndan İstanbul halkının en büyük beklentisi İstanbul’un sorunlarını çözmesidir. Benden beş yıl daha tecrübeli ama İmamoğlu’na tavsiyem aday olup seçildiği yerdeki sorunlara eğilmesidir. İstanbul’un sorunlarına eğilirse, halkın nezdinde daha çok takdir görecektir. Diyarbakır’dan bu sorunları çözemez.

Karataş’ta aş evi

Bizler, Peygamber Efendimiz (S.A.V) Hazreti Muhammed’in “Komşusu aç yatarken kendisi tok yatan bizden değildir” Hadis-i Şerifi ile büyüdük. Karataş’ta en azından günde bir öğün, akşamları yatağa aç girenlere yönelik Karataş merkezde aş evi kuracağız.

Görev sürem sonunda 20 bin fidan dikmiş olacağız

Her yıl 4 bin ağaç dikeceğiz. Tüm Karataş halkımızı fidan dikimine davet ediyoruz. Karataş’ın yeterince ağaçlandırılmadığını düşünüyoruz. 30 ağustosta 97. Yıla dikkat çekmek için toprağımızı 97 fidanla buluşturduk. Bu harekete gençlerimizi katarak, onlara da bu bilinci aşılamak istiyoruz.

Karataş, mavi bayrağı alacak

21 Mart'ta kesinleşen proje kapsamında geçtiğimiz günlerde içme suyu temel atma törenini gerçekleştirdik. Karataş’a kim bir taş koyarsa siyasi parti gözetmeksizin kapılarımızı sonuna kadar açacağız. Önümüzdeki mart ayında başlamak üzere Karataş’ın arıtma sıkıntısı da tarih olacak. Emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Karataş mavi bayrağı inşallah alacak.

Karataş’ta diplomasız öğretmen varsa suç duyurusunda bulunun!

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri noktasında Sayın Karalar’a doğru bilgi verilmediğini düşünüyorum. Buradan söz veriyorum, eğer Karataş’ta böyle bir hukuksuzluk söz konusu ise Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yanında yer alırım. Diplomasız öğretmen kadrosu varsa cezalandırılan da öğrencilerimiz olmamalı. Konunun takipçisi olacağız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.