1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İnsan kaçakçılığı skandalına Ak Parti’den ilk tepki: Bakanlık bakıyor!
İnsan kaçakçılığı skandalına Ak Parti’den ilk tepki: Bakanlık bakıyor!

İnsan kaçakçılığı skandalına Ak Parti’den ilk tepki: Bakanlık bakıyor!

İnsan kaçakçılığı skandalına Ak Parti’den ilk tepki: Bakanlık bakıyor!

A+A-

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AKP'li Yeşilyurt Belediyesi'nin yurt dışına gönderdiği ve geri dönmeyen kişilerin ortaya çıkmasının ardından İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı 'gri pasaport' soruşturmasına ilişkin; "Aynı durum CHP ve İyi Parti belediyelerinde de varmış" ifadelerini kullandı. Çelik, sürecin şeffaf yürütüleceğini söyledi.

Bir kaç tane CHP’li milletvekili çıktı, bunu AK Parti belediyeleri yapıyor dedi. Şimdi bugün gördük ki aynı durum CHP ve İyi Parti belediyelerinde de varmış. Kendi belediyelerinde de çıktı işte. Ondan sonra CHP sözcüsü çıkıyor, İçişleri Bakanımızı suçluyor. Zaten soruşturma emrini Bakanımız vermiş. Onlara şunu sormak istiyorum, “Her CHP üyelik kartı verdiğinizin sütten çıkmış ak kaşık olduğuna emin misiniz? Kefil olabiliyor musunuz” Sonuç olarak Belediyelerden böyle bir tablo ortaya çıktı. Bakanlığımızda soruşturma yaparak her şeyi ortaya çıkaracaktır. Biz de bunun olmasını istiyoruz.

İyi Parti Yeröy Belediye Başkanı: Bizim gönderdiklerimiz eksizsiz geri döndü

İYİ Partili Yeröy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Hizmet Pasaportu ile Temmuz 2019’da Polonya’ya giden 29 kişilik ekibin eksiksiz geri döndüğünü açıkladı. Hizmet Pasaportu skandalında belediyelerinin adının geçmesine üzüldüklerini belirten Yılmaz, Polonya’ya gidip dönen folklor ekibinin isim listesini kamuoyu ile paylaştı.

 

ezvk9oiveakmn4n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.