1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İnsanlığa Ayna Olanlar
İnsanlığa Ayna Olanlar

İnsanlığa Ayna Olanlar

Yüksel Mert'in haberi

A+A-

Bir vesile araçta yatıp kalktığımızı duymuş yada görmüş. Adamın işi bu. “1999 yılından beri araştırma sektöründe hizmet veren, toplumun görüşlerini objektif, adil, tarafsız bir biçimde yorumlayan, iş etiğine sonuna kadar bağlı kalan ve büyüyen ve büyüten bir araştırma firmasının sahibidir.

ym1.jpg

MURAT ÖZPOLAT

Bilgisi, görgüsü, terbiyesi İNSAN yanı ve adamlığı İle gönüllere yürüyen Murat ÖZPOLAT: -“ALo Yüksel Bey.” Bir değil, on degil en az yirmi defa telefonumu çaldırdı. “Abi lütfen evimiz müsait yengemi de al gel.” Davetinde ısrar ediyordu. 

ym2-001.jpg

TELEKOMÜNİKASYON 

Bendeniz Yüksel Mert bir devlet kuruluşunun muhaberat, haberleşme bölümünden emekliyim. Sesin tonundan, renginden, ifadesinden titreşiminden anlamlar çıkartan bilimsel bir birikime sahibim. Şükürler olsun. 

ym5-001.jpg

GELEMEM

Çünkü en az yirmi kişiyiz. Vefanın Şairi Nizami MERT ve horantası,eşi, çocukları torunları. Cengiz AÇIKGÖZ eşi çocukları. Batmanlı kardeşim Mehmet TORAK  ve hamile eşi Bilge TOPRAK dahası da 11 ilde hala bir kısım CAN’lar  göçük altındayken, acı hüzün göz yaşı sel olup akarken gelmek uzana uzana yatmak kendi adıma benim yapabileceğim bir şey değildir. 

TELEFONU KAPATTIM

Murat Elazığ Palu’ludur. Aşını, yatağını yorganını, üç katlı tripleks sıcak yuvasını depremin ilk gününden bugüne dostlarının ve ihtiyaç sahiplerinin hizmetine açmıştır.  Kahvaltıda buluşuruz sözüyle gönlünü aldım.  Şafak sökerken mesajlar gelmeye başladı. Kurtuluş yoktu. Çaresiz bindik araçlara ver elini Murat OZPOLAT’in evi…

ÖZÜR DİLEYEREK 

Vardık dört aile daha kalıyor. Saygıdeğer Eşi ve kendisi bizzat hizmet ediyorlar. Kuşun sütü eksik olan mükellef sofradan bir kare fotoğrafa bile ızin vermediler, müsade etmediler. Eee bende kaçın kurrasıyım. Gizli gizli çek(tir)erek bu önemli ANI’yı siz değerli okurlarım, dostlarım  İle önemine binaen MERTÇE paylaşmak istedim. 

ÖLMEYEN İNSANLK YAŞASIN DİYE…

Yüksel Mert Özel Haber 

ADANA/TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.