1. HABERLER

  2. SON DAKİKA

  3. İstanbul Taksim Meydanı’nda patlama! Ölü ve yaralılar var
İstanbul Taksim Meydanı’nda patlama! Ölü ve yaralılar var

İstanbul Taksim Meydanı’nda patlama! Ölü ve yaralılar var

İstanbul Taksim’de patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya patlamayla ilgili olarak “Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır.” açıklamasında bulundu.

A+A-

İstiklal Caddesi’nde saat 16.20 sıralarında patlama meydana geldi. Olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

BÖLGE GİRİŞ VE ÇIKIŞA KAPATILDI

Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilirken, İstiklal Caddesi’ne giriş ve çıkışlar kapatıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya patlamayla ilgili yaptığı açıklamada “Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.” ifadelerini kullandı.

MAMOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

whatsapp-image-2022-11-13-at-17-37-55.jpeg

“İstiklal Caddesi’ndeki patlama ile ilgili Emniyet ve Sağlık ekiplerimize yardımcı olunması, korku ve paniğe yol açabilecek paylaşımlardan uzak durulması zaruridir. İlgili tüm ekipler bölgede, sağlıklı bilgilendirme yapacağız.”

İstanbul Taksim’de patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya patlamayla ilgili olarak “Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır.” açıklamasında bulundu. Patlamada 4 kişinin öldüğü 38 kişinin yaralandığı açıklandı.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı patlamayla ilgili soruşturma başlattı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.