1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. İşte Hayvansever Cennetlik Kul Fırıncı Ali
İşte Hayvansever Cennetlik Kul Fırıncı Ali

İşte Hayvansever Cennetlik Kul Fırıncı Ali

Yüksel Mert'in haberi

A+A-

ALİ BABA

Kökten CEBEL-İ BEREKETLİ. Misafirperver, ehli muhabbet, bütün canlara karşı cok merhametli. Akrabamız ADAMGİBİADAM. CEBEL-İ BERKET’in yazlı kışlı fırıncısı Ali ÇAKI, bir diğer ifadeyle Ali Baba. 

5179a8c1-6b74-4dcb-9aa3-a14c7ca79a78.jpg

CENNETLİK

Evli barklı, 10 çocuklu sermayeyi diğer canlara ikram ederek yaşamını sürdüren Cebel’in Simge isimlerinden Ali ÇAKI, benim ifademle tam bir CENNET’lik kul. neden mi? 

SEEP KÖPEKLER 

Yaz aylarında nüfusu nerdeyse onbinlere ulaşan Cebel-i Berekete gelen yaylacılar, torunları icin eşleri icin mevsimlik geldikleri yaylada yanlarında getirdikleri köpekleri kedileri çoğunlukla giderken götürmüyor yaylada açlığa ölüme terk edip gidiyorlar. Zaten karda kışta evini zar zor geçindiren kahramanımız Ali baba ekmeğini aşını ölüme terkedilen o köpeklerle paylaşarak geciriyor. Bu duruma bizzat şahit olduğum bir yurttaş olarak onu CENNETLİK KUL ilan ediyorum. Var mı itirazı olan! Allah cümlemize Ali Babanın merhametini nasip ve müyesser eylesin.(AMİN) 

d389f6e7-65c2-46b0-ae01-140e96e50f80.jpg

SONUÇ

Çoğu varsıllar rezidanslarda, mükellef sofralarda kuş sütü eksik kahvaltılarını keyifle yaparken sen çocuklarının rızkını onca dar gelirine rağmen kedilerle köpeklerle paylaş kuru soğanla, akşamdan kalmış kuru fasulye ve acı biberle kahvaltını yap! Buna şapka çıkarmayanın haber yapmayanın…Yaşa Ali Baba! Sadece Cebel-i Bereket degil Türkiye seninle gurur duyuyor…

Yüksel Mert Özel Haber

CEBEL-İ. BEREKET-YARPUZ/ OSMANİYE/ TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.