1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İzmir basını: Ergül Halisçelik İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olacak
İzmir basını: Ergül Halisçelik İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olacak

İzmir basını: Ergül Halisçelik İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olacak

Seçimlerde CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı olan Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ergül Halisçelik'in İzmir Büyükşehir'e geçeceği konuşuluyor.

A+A-

İzmir yerel gazetelerinden İz Gazete'nin haberine göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın ekipleri Ergül Halisçelik'in İzmir'e genel sekreterliğini görüştü. Halisçelik'in Cumartesi günü İzmir'de Başkan Tugay ile görüşeceği iddia ediliyor.

İz Medya Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal'ın aktardığı bilgi şöyle; 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği bilmecesi bu hafta sonu çözülüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik cumartesi günü Cemil Tugay ile görüşmek üzere İzmir’e geliyor. Konuya dair Zeydan Karalar ve Cemil Tugay ekipleri görüşme gerçekleştirirken Karalar'ın transfere olur verdiği ifade edildi.

Bugün konuya dair Zeydan Karalar ve Cemil Tugay ekipleri görüşme gerçekleştirdi. Karalar, transfere olur verdi, fikirlerini Tugay ile paylaştı. Karalar ayrıca Halisçelik ile de görüştü ve konuya dair olumlu fikirlerini söyledi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.