1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kan'dan devlet deneyimi vurgusu
Kan'dan devlet deneyimi vurgusu

Kan'dan devlet deneyimi vurgusu

Adana Vali Yardımcısı olarak görev yapan Huriye Küpeli Kan yaptığı açıklamada tecrube,bilgi ve devlet deneyimi vurgusu yaptı.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevi olan Adana Vali Yardımcılığından istifa eden Huriye Küpeli Kan,kamuoyuna istifasını duyurduğu açıklamada dikkat çekici ifadelere yer verdi. 

Manifesto niteliğindeki işte o açıklama:

 “23 yıl güzel ülkemin il ve ilçelerinde, Cumhuriyetimizin Türk kadınına vermiş olduğu olanakla, Kaymakam ve Vali Yardımcısı olarak onur ve gururla aziz milletimize hizmet ettim. 

8d573046-d626-4c52-81f6-535bf70c6fb0.jpeg

Bu süre içerisinde edindiğim tecrübe, bilgi ve devlet deneyimini seçilmiş bir makamda sürdürmek arzusundayım. Bu nedenle; Mahalli idareler seçiminde Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı olmak, devamında nasip olursa güzel Adanamıza belediye başkanı olarak hizmet etmek için mensubu olmaktan büyük onur ve gurur duyduğum Mülki İdare Amirliği mesleğimden 01.12.2023 tarihinde istifa ettim. Allah’ın izni, sizlerin yol arkadaşlığı ile artık yola çıktım. Yolumuz açık olsun" ifadelerine yer veren.Huriye Küpeli Kan'ın MHP'ye başvuru yaptığı öğrenildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.