1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaptan Semih Güler: "Kulüpte çok fazla sıkıntı var. Kimse mutlu değil"
Kaptan Semih Güler: "Kulüpte çok fazla sıkıntı var. Kimse mutlu değil"

Kaptan Semih Güler: "Kulüpte çok fazla sıkıntı var. Kimse mutlu değil"

Adana Demirspor deplasmanda Samsunspor ile 1-1 berabere kalırken, Kaptan Semih Güler maç sonu yaptığı açıklamada kulüp içerisinde büyük sıkıntılar olduğunu belirtti.

A+A-

Semih Güler yaptığı açıklamada, "Biz bugün son dakikalara kadar karşılaşmayı önde götürdük. Uzatma dakikalarında gol yemek kötü oldu. Bugün oyun dışında son zamanlarda zor şartlar altında mücadele ettiğimizi belirtmek istiyorum. Bunu kimse bilmiyor ancak son 2 aydır gerçekten kulüp çalışanları, futbolcular olarak zor şartlar altında mücadele ediyoruz. Buna rağmen son haftalarda Adana Demirspor'a küme düşme korkusu yaşatmadık. Tüm herkese çok teşekkür ederim. Sahada oynayan kimsenin kafası rahat değil. Bu yüzden bazı kötü şeyler sahaya da yansıyabiliyor. İkinci golü atamamamızın sebebi bu olduğunu düşünüyorum. Taraftarlarımıza ekstra ekstra teşekkür ediyorum. Buraya kadar gelip bizi desteklediler." dedi.

Zor şartların ne olduğu sorusuna ise Kaptan, "Sıkıntılar çok fazla. Hangi birini sayabilirim bilmiyorum. 2 yıldır Avrupa'ya oynayan bu sezon Avrupa'da oynayan bir takımın bu durumda olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben yıllardır bu kulüpteyim. Hiç kimse rahat değil. İnşallah bu sıkıntılar bir an önce çözülür. Bunları sahaya yansıtmamaya çalışıyoruz desek te kimse içerde mutlu değil." ifadelerini kullandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.