
Karaisalı’da sanayi ve eğitim iş birliği gündemde
Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Adana Sanayi Odası Başkanı ve Kıvanç Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç’ı ziyaret ederek ilçede yürütülen ve planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile bir araya gelerek ilçedeki ekonomik ve eğitim projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, gençlerin mesleki gelişimini destekleyen çalışmalar ile planlanan yatırımlar masaya yatırıldı.
Meslek eğitimi ve kariyer günleri ele alındı
Görüşmede, Karaisalı Belediyesi ile Adana Sanayi Odası iş birliğinde yürütülen iş garantili meslek eğitimi programları ve kariyer günleri başta olmak üzere devam eden ve planlanan projeler değerlendirildi. Başkan Bekir Şimşek, bu programların gençlerin mesleki becerilerini geliştirmede ve istihdama katılımında önemli rol oynadığını ifade etti.
OSB süreci gündeme geldi
Toplantıda ayrıca ilçede kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) süreci de ele alındı. OSB’nin yatırım potansiyeli, istihdama katkıları ve bölge ekonomisine sağlayacağı kazanımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Şimşek, Zeki Kıvanç’ın değerlendirme ve önerilerinin sürece katkı sunacağını belirtti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Bekir Şimşek, “Gerçekleştirdiğimiz görüşmede, Sanayi Odası ile iş birliği içerisinde yürüttüğümüz iş garantili meslek eğitimi programları ve kariyer günleri başta olmak üzere devam eden ve planlanan projeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca ilçemizde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi süreci hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri ve kıymetli değerlendirmeleri için Sayın Zeki Kıvanç’a teşekkür ederiz” dedi.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.