1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karalar'dan büyükşehirde 'işten kaytaranları' bitirecek hamle
Karalar'dan büyükşehirde 'işten kaytaranları' bitirecek hamle

Karalar'dan büyükşehirde 'işten kaytaranları' bitirecek hamle

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar'ın imzasıyla tüm birimlere gönderilen yazıda mesai saatlerine uymayanların tespit edilmesi istenildi.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'ndan tüm birimlere personelin mesai saatlerine uyumu hakkında yazı gönderildi.

Gönderilen yazıda, personelin mesai saatlerine uymadığı, bazen geç kaldığı, hatta bazen de mesai saatleri içerisinde görev yerlerini izinsiz ve mazeretsiz olarak terk ettikleri tespit edildiği belirtildi.

Büyükşehirde iş disiplininin bozulmaması adına mesai giriş ve çıkışlarında kartlı sistemin devreye alınması, kart sisteminin olmadığı yerlerde ise imza föylerinin düzenli olarak tutulması istenildi. 

Ayrıca "Göreve gelmeyen, geç gelen yada görev yerini erken terk eden personeller hakkında günlük tutanak tutularak İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına gönderilmesi, aksi halde sorumlu birim amirleri hakkında gerekli yasal işlemin yapılacağının bilinmesi" ibaresiyle hem personel hem de bürokratlar uyarıldı.

20.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.