1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karataş sahilleri yeniden halkın kullanımına açılıyor
Karataş sahilleri yeniden halkın kullanımına açılıyor

Karataş sahilleri yeniden halkın kullanımına açılıyor

Adana Valiliği koordinasyonunda ilgili kurumların iş birliğiyle Karataş sahillerinde yürütülen işgal ve kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları sürüyor.

A+A-

Bu kapsamda sahil alanlarında bulunan işgal ve kaçak yapılara yönelik yıkım işlemlerinin büyük bölümünün tamamlandığı bildirildi. Çalışmalarla birlikte deniz kıyılarının kamu yararına uygun şekilde yeniden vatandaşların ortak kullanımına kazandırıldığı belirtildi.

karatas-sahilindeki-kacak-yapilan-yikil-1352913-401711.jpg

Öte yandan Karataş sahillerine yönelik hazırlanan projelerin etüt, planlama ve proje süreçlerinin devam ettiği kaydedildi. İlgili bakanlıklardan gerekli onayların alınmasının ardından projelerin yapım aşamasına geçileceği ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.