1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karataş’ta Paketleme Tesisi açılışa hazırlanıyor
Karataş’ta Paketleme Tesisi açılışa hazırlanıyor

Karataş’ta Paketleme Tesisi açılışa hazırlanıyor

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, İmar Limited bünyesinde kurulan Paketleme Tesisi’nde inceleme yaptı. Tesisin kısa süre içinde hizmete açılması planlanıyor.

A+A-

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, belediye iştiraki İmar Limited Şirketi bünyesinde kurulan yeni Paketleme Tesisi’nde incelemelerde bulundu. İlçenin üretim kapasitesine katkı sunması hedeflenen tesis için açılış sürecinin başladığı bildirildi.

Entegre üretim modeli hedefleniyor

Başkan Karataş, tesisin çok yönlü bir üretim merkezi olarak planlandığını belirtti. İlk etapta bitki toprağı ve torf paketlemesi yapılacağı, ilerleyen süreçte kedi ve köpek maması paketleme ünitesinin devreye alınacağı aktarıldı. Projenin son aşamasında ise meyve kurutma ve paketleme tesisinin faaliyete geçirilmesi planlanıyor.

İstihdam ve katma değer vurgusu

Tesisin ilçede istihdama katkı sağlaması ve yerel üreticilerin ürünlerinin katma değerli şekilde pazara sunulması amaçlanıyor. Başkan Karataş, yatırımın Karataş’ın ekonomik yapısını güçlendirecek önemli bir adım olduğunu ifade etti.

İnceleme sırasında çalışanlarla da bir araya gelen Karataş, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekti. Tesisin kısa süre içinde hizmete açılması planlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.