1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kemalist ilahiyatçının çığlığı kitaplaştı
Kemalist ilahiyatçının çığlığı kitaplaştı

Kemalist ilahiyatçının çığlığı kitaplaştı

Yüksel Mert'in haberi

A+A-

Adana Karahan Kitap Evinde gerçekleşen ilk imza gününe gittim kitabı imzalattım birde mini MERTÇE söyleşi yaptım.

BENCE MEHMET GÖL:

İlahiyat Fakültesi mezunu, Cümhüriyet Şehidi (merhum) Bahriye ÜÇOK'un sınıf arkadaşı,  Düziçi Öğretmen Okulu'nun eski Din Dersi öğretmeni, Adana'nın eski Kültür Müdürü, Altmışlı yıllardan Osmaniye Issızca Köyünde İlkokul Öğretmenimiz Sevgi GÜL’ün Saygı değer Eşi Kemalist İlahiyatçı Mehmet GÖL ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA bir kitaba imza attı.

df8fb8c0-f7a5-4722-8720-0db7d87dcdbf.jpg

TANITIM BÜLTENİ

Çığlık soylu bir başkaldırıdır. Haksızlığa, yalana, talana, vurguna, soyguna, sömürünün her türlüsüne başkaldırıdır. Yoksul halk yığınlarına umut olmak için başkaldırıdır. Yurtta ve dünyada barış için, ulusal birlik ve bölünmez bütünlük için ölümüne çaba koymaktır.

Hiç kuşkum yok, yaşamınızın herhangi bir kesitinde siz de çığlık atmış; haksızlığa, vurguna, talana, yalana “hayır” demişsinizdir. Çünkü haksızlığa isyan, başkaldırı, insan olmanın, erdemli insan olmanın gereğidir.

KİTABIN KÜNYESİ

Kitap Adı:Çığlık Yazar: Mehmet GÖLYayınevi: Karahan Kitabevi Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 340 Ebat: 14 x 21 İlk Baskı Yılı: 2021 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil:Türkçe Barkod: 9786057096125 

OKUNMALI

Başta Karahan Kitap olmak üzere Tüm kitap marketlerden internet üzerinden kitaba ulaşabilirsiniz. MEERTÇE Söylüyorum. Bu kitap okunur.

Yüksel MERT Özel Haber

Kamera: Avukat Mustafa ÇİNKILIÇ 

ADANA/TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.