1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kesimden kaçıp gözden kaybolan boğayı T24 haberleştirdi, Haluk Levent sahip çıktı: Görenler ihbar etsin Ferdinand’ın yanına alalım
Kesimden kaçıp gözden kaybolan boğayı T24 haberleştirdi, Haluk Levent sahip çıktı: Görenler ihbar etsin Ferdinand’ın yanına alalım

Kesimden kaçıp gözden kaybolan boğayı T24 haberleştirdi, Haluk Levent sahip çıktı: Görenler ihbar etsin Ferdinand’ın yanına alalım

Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da bilinen şarkıcı Haluk Levent, T24’ün de haberleştirdiği Antalya’da kesimden kaçarak gözden kaybolan boğaya sahip çıktı.

A+A-

Bir önceki Kurban Bayramı’nda Rize’den suya atlayarak kaçan ve Trabzon’da kıyıya çıkan boğa Ferdinand’ı satın alarak sahiplenen Levent, T24’ün haberi üzerine Antalya’nın özgür boğasını da sahiplenmek istediklerini söyledi.Kuruculuğunu üstlendiği AHBAP derneği üzerinden Türkiye'nin pek çok yerinde ihtiyaç sahiplerine ulaşan sanatçı Haluk Levent, yine takdir topladı.

İzmir Çınarlı Kadın Doğum Hastanesi'nde dünyaya gelen ancak atardamarı tıkalı olan minik bebekleri için bayram tatili nedeniyle ameliyat yapacak doktor bulamadıklarını sosyal medya üzerinden duyuran aileye Haluk Levent sahip çıktı.

"YOLUN AÇIK OLSUN GÜZEL BEBEK"

Levent, sosyal medya hesabından bebeğin durumunu paylaşarak doktorlara bir çağrıda bulundu. AHBAP'ın aileye ulaştığını söyleyen Levent, "Bebeğimiz dün doğmuş. Atardamar tıkalı. Şu an bir ilaçla açık tutuluyor. 3 gün içinde ameliyat olması gerekiyor. Pediatrik kalp cerrahı arıyoruz. Ama bulacağız!" dedi.

Haluk Levent, daha sonra mutlu haberi, takipçilerine de duyurdu. Levent, "Sağlık Bakanlığı ve İzmir il sağlık müdürlüğüne teşekkür ediyoruz! Bebeğimiz İstanbul Koşuyolu Çocuk Hastanesine uçak ambulansı ile sevk ediliyor. Pazartesi ameliyata alınacak! Ohh be 4,5 saattir kahvaltı etmedim. Şimdi kendime bir kahvaltı hazırlayayım" diye yazdı.

Levent son olarak, "Ve yolculuk Ambulans uçağa . Oradan İstanbul Koşuyolu çocuk Hastanesi. Yolun açık olsun güzel bebek..." dedi.

Demirören Haber Ajansı, Kurban Bayramı’nın ilk gününde kesim yerine götürülürken sahibinin elinden kaçan ve Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki sahilde restoran ve kafelerin önünden geçerek yaklaşık 5 kilometre koştuktan sonra kaybolan kurbanlık boğanın hikayesini aboneleriyle paylaşmıştı.

Kaçarak sahil boyunca giden boğanın haberine T24’te de yer verilmesinin ardından sosyal medyada birçok kişi Haluk Levent’e ‘özgür boğayı’ sahiplenme çağrısı yaptı. Levent de bu çağrılara kayıtsız kalmadı ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kesimden kaçanları biz alıyoruz! Görenler ihbar etsin Ferdinand’ın yanına alalım” dedi.

Ferdinand, geçen Kurban Bayramı’nda Rize'nin İyidere ilçesindeki hayvan pazarından kaçmış ve bayramın dördüncü günü de yüzerek gittiği Trabzon'un Sürmene ilçesinde kıyıya çıkmıştı. Haluk Levent’in kurucusu olduğu ‘Ahbap’ platformu da Ferdinand’ı satın almış ve İzmir Kemalpaşa’daki Kurtarulmuş Çiftlik Hayvanları Barınağı’na yerleştirmişti.

Haluk Levent, konser için gittiği İzmir'de Ferdinand'ı ziyaret etmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.