1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kılıçdaroğlu Adana’dan Cumhurbaşkanlığı adaylığını duyurdu
Kılıçdaroğlu Adana’dan Cumhurbaşkanlığı adaylığını duyurdu

Kılıçdaroğlu Adana’dan Cumhurbaşkanlığı adaylığını duyurdu

Kılıçdaroğlu'nun ön planda, parti logosunun arka planda tutulduğu billboard reklamları, "Kılıçdaroğlu adaylık çalışmalarına başladı" yorumlarına neden oldu

A+A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partililere seslenerek, "Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Benimleyseniz benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum, sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" dedi. Çağrının ardından üç büyükşehir belediye başkanından destek mesajı geldi. 

kk1.jpeg

3 BAŞKANDAN "YANINDAYIM" MESAJI

Kılıçdaroğlu'nun yaptığı çağrının ardından çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı sosyal medyadan destek mesajı yayımladı. Üç büyükşehirdeki belediye başkanları Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer, Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

kk2.jpeg

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIK ÇALIŞMASI "BAŞLIYOR"

Türkiye'de birçok ilde görüldüğü gibi Adana'da da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaadlerini içeren tasarım dış cephe reklam alanlarında yer aldı.

Kılıçdaroğlu kendi ismiyle yer aldığı reklam çalışmasında, CHP logosu altıok yer alsa da asli unsur olmadığı, tasarımda dikkat çeken asli unsur CHP liderinin fotoğrafı ve beyanları oldu.

kk4.jpeg

Farklı beyanların farklı renklerle vatandaşlara mesaj olarak iletildiği reklam çalışmasında Kılıçdaroğlu; telafi tazmin yasası, çocuk tacizcisine, kadın katiline indirimsiz ceza dönemi, bağımsız ve tarafsız yargı döneminin başlayacağını vaad ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.