1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kırk küsür gün sonra başsağlığı ziyareti
Kırk küsür gün sonra başsağlığı ziyareti

Kırk küsür gün sonra başsağlığı ziyareti

Yüksel Mert'in haberi

A+A-

Kabir ve cenaze merasimlerine sıcağı sıcağına katılmadığımı beni tanıyan herkes bilir. Velev ki vefat eden en yakınım dahi olsa! (http://www.yetishabercim.com/m-haber-7329.html) 

YANLIŞ (!)

Bu anlayışımın kabul görmeyeceğini, geleneksel kadim teamüllere ters olduğunu biliyorum. Ama olsun! İnsan iki yüzlü olmamalı içinden geldiği gibi davranmalıdır. Sağlığında gereken ilgiyi gösterme, öldüğünde son görev gerekçeleriyle yanından ayrılma! Bu iki yüzlülüğü asla kabul etmiyorum. Genelliklede bunun icin bu merasimlere sıcağı sıcağına katılmıyorum. 

819e0462-a4f4-4276-9ddb-e5fc81556c2c.jpg

GECİKMİŞ BAŞSAĞLIĞI 

Dobra, mert, kadın gibi kadın; sözünü krallar(ın)dan, hiç kimseden esirgemeyen, kızımın ve Mert ailesinin yakın dostumuz Tijen KALE’nin annesi vefat edeli bir hayli vakit oldu. Yukarıda ifade ettiğim gerekçelerle gidemediğim Aileye geç de olsa BAŞSAĞLIĞI diliyorum.  (Merhume) annemizin ruhu şad mekanı Cennet olsun. Ruhuna El FATİHA 

FATİHANİN TÜRKÇE MEALİ

RAHMAN RAHİM ALLAH ADINA

“Yarattığı bütün canlılara nimet veren, yarattıklarına çok merhametli Allah adına: 

“Tüm övgüler, âlemlerin Rabbi, yarattığı bütün canlılara nimet veren, yarattıklarına çok merhametli olan, herkesin iyi ya da kötü yaptığı tüm edim ve eylemlerin karşılığını göreceği âhiret gününün sahibi, yöneticisi Allah’adır; 

Allah dışında kimse övgüye layık değildir.

 Yalnız Sana kulluk ederiz ve yalnız Senden yardım isteriz. 

Bize, üzerlerine gazap dökülmüşlerin ve şaşkınlığa saplanmışların yolunun dışındaki, kendilerine nimet verdiklerinin yolu olan dosdoğru yolu göster, bildir!” diye uyar!

Yüksel Mert Özel Haber

Tijen KALE’nin Evi 

Adana/TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.