1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kocaispir: Birlikte büyük bir aileyiz
Kocaispir: Birlikte büyük bir aileyiz

Kocaispir: Birlikte büyük bir aileyiz

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, hafta sonu Aksantaş TOKİ konutlarında çalışmalarını sürdüren belediye işçileriyle bir araya gelerek...

A+A-

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, hafta sonu Aksantaş TOKİ konutlarında çalışmalarını sürdüren belediye işçileriyle bir araya gelerek sofralarına konuk oldu.

Her fırsatta Yüreğir Belediyesi'nin tüm yöneticileri ve çalışanları ile büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Kocaispir, hafta sonu Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ konutları bölgesinde çalışmalarını sürdüren belediye işçileriyle bir araya gelerek sofralarına konuk oldu.

Belediye çalışanlarının salgınla mücadele süreci başta olmak üzere ilçe halkına hizmet etmek için mesai mefhumu gözetmeden görev yaptığını belirten Kocaispir, daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için gayretle çalıştıklarını söyledi.

Belediye işçileri ile sohbet eden Kocaispir, "En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Dolayısı ile bizim için hem verilen emek, hem de o emeğin karşılığının kimse mağdur edilmeden ödenmesi çok önemlidir. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Aşkla çalışan yorulmaz derler. Yüreğirimiz için aşkla çalışıyoruz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.