1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kocaispir’den şık hareketler
Kocaispir’den şık hareketler

Kocaispir’den şık hareketler

Fatih Mehmet Kocaispir adaylık çalışmalarına hızlı başladı. Kocaispir, ziyaret ve paylaşımlarıyla takdir topladı

A+A-

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, adaylık için geçtiğimiz gün Ankara'ya çağrılarak ilçe adayları hakkında görüşüne başvurulmuştu.

gemdm-dwgaa-y-g.jpeg

Ankara'dan Adana'ya dönen Kocaispir'in Adana'da toparlayıcı bir siyaset düzleminde neler yapacağı merak ediliyordu. Kocaispir, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, AK Parti Adana Milletvekili ve AK Parti Adana eski il başkanı Ziyaeddin Yağcı'nın kabrine yaptığı ziyaret ile dikkat çekti.

gen87bax0aaowxy.jpeg

Kocaispir sonrasında, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanlarından Zihni Aldırmaz'ı evinde ziyaret ederek Adana hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Bilindiği üzere Aldırmaz, başkanlık görevine geldikten sonra partisi MHP'den istifa ederek bağımsız kalmayı tercih etmiş, başkanlık dönemiyle Adanalıların zihninde olumlu bir dönem bırakmıştı.

24 Ocak tarihi vesilesiyle Kocaispir 4 önemli ismi sosyal medya hesaplarından andı. Kocaispir'in cumhuriyetçi değerleri savunan isimleri anması takdir topladı.

gemcobowuaaveay.jpeg

Bilindiği üzere İsmail Cem, uzun yıllar sol siyasetin içerisinde yer almış, SHP ve CHP'de milletvekilliği, Dış İşleri bakanlığı yapmış bir isim. Yine Türk sinemasının sol jenerasyonunun önemli ismi Fatma Girik, SHP'den Şişli Belediye Başkanlığı yaptı. Uğur Mumcu ise Cumhuriyetçi değerleri savunan ve haince katledilen bir gazeteciydi. Ali Gaffar Okkan da Hizbullah terör örgütü tarafından şehit edilmiş, şehit edildiği Diyarbakır'da sevilen ve saygı duyulan emniyet müdürüydü.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.