1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kortejde Mavi Şimşekler neden yoktu?
Kortejde Mavi Şimşekler neden yoktu?

Kortejde Mavi Şimşekler neden yoktu?

100'ü aşkın yayın kuruluşunun takip ettiği karnavalda, Adana'nın en büyük markası haline gelen Adana Demirspor taraftar derneklerinin organizasyonda yer almaması kamuoyu tarafından merak ediliyor

A+A-

Adana'da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı ulusal gündemde yerini alırkeni uluslarası birçok medya kuruluşunda geniş yankı uyandırdı, karnavalla ilgili yüzlerce makale yazıldı, karnaval çok sayıda STK'nın takdirini kazandı. 

Karnavalın finali olan kortejde birbirinden farklı kıyafetler, koreografiler renkli görüntüler oluştururken, Adana'nın tüm dinamikleri kortejde yerini aldı. Kortejde kentin 2 büyük spor kulübünden birisi olan Adanaspor dernekleri de kortejde futbolseverlerin beğenisini topladı.

glwzg3ewwaeyn-l.jpeg

MAVİ ŞİMŞEKLER KORTEJDE NEDEN YOKTU?

Adana'nın Türkiye ve dünya çapındaki en büyük markası olan Adana Demirspor'un İstanbul takımlarını dize getiren, her yıl en fazla tribünü dolduran taraftarları arasında yer alan Mavi Şimşekler'in karnaval kortejinde yer almaması dikkat çekti.

glwzg3zxwaamcr4.jpeg

Adana'da "halkın takımı" tartışmaları uzun yıllardır devem ederken, demiryolu emekçilerinin, işçilerin takımı olarak bilinen Adana Demirspor taraftarı Mavi Şimşekler'in karnaval günlerinde sokaklarda özellikle de kortejde olmamasının nedeni merak ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.