
Kozan’da tekel bayisi kana bulandı: Bıçaklı kavgada 1 kişi öldü
Adana’nın Kozan ilçesinde bir tekel bayisinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Varsaklar Mahallesi’nde bulunan bir tekel bayisinde, iddiaya göre Ş.K. ve F.Y. ile iş yeri sahibi M.Ö. ve yanında bulunan Mustafa Çomak arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu M.Ö. ve Mustafa Çomak bıçaklanarak yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa Çomak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, ağır yaralı M.Ö. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Olay sonrası kaçan F.Y. ve Ş.K.’nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Öte yandan şüphelilerden Ş.K.’nin de kavga sırasında yaralandığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.




HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.