1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kürşat Sedefoğlu Kozan için istifasını verdi
Kürşat Sedefoğlu Kozan için istifasını verdi

Kürşat Sedefoğlu Kozan için istifasını verdi

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Kozan'daki tecrübeli bürokratı, istifa dilekçesini sunarak aday adaylığını resmileştirdi.

A+A-

Bugün Adana Büyükşehir Belediyesi'nde istifa eden bürokratlar arasında Kürşat Sedefoğlu da yer aldı. Sedefoğlu, MHP Kozan Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa dilekçesini sundu.

77377df8-4083-4398-a9d2-9fb07293d6d2.jpg

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü döneminde Kozan Bölge Müdürlüğü görevini yürüten ve aynı zamanda Kozanlı olan Sedefoğlu kucuksaat.com editörü Kemal Soner'e yaptığı açıklamada, "Adana'nın incisi Kozan'ı Cumhur İttifakı'na ve MHP'ye yeniden kazandırmak için yola çıktık. 10 yılı büyükşehir belediyesi olmak üzere toplamda 24 yıllık devletteki tecrübemi memleketim Kozan'a, Kozanlı hemşehrilerime hizmet olarak yansıtmak en büyük isteğim. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye Kozan için hazırladığım projelerimi arz ettim. Adana Büyükşehir Belediyesi'ne istifa dilekçemi sundum. Aday adaylığım sonrasında ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha bana hissettiren hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İttifakımızda Kozan MHP'ye bırakıldığı takdirde, MHP bayrağını Kozan'da yeniden dalgalandıracağız." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.