1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kurtul Çakın ve ÇGC yönetiminden MHP Adana İl Başkanlığına ziyaret
Kurtul Çakın ve ÇGC yönetiminden MHP Adana İl Başkanlığına ziyaret

Kurtul Çakın ve ÇGC yönetiminden MHP Adana İl Başkanlığına ziyaret

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kurtul Çakın ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Adana İl Başkanlığını ziyaret etti. Görüşmede basın camiasıyla iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi temennisi dile getirildi.

A+A-

MHP Adana İl Başkanlığı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kurtul Çakın ve cemiyet yönetim kurulu üyelerini parti binasında ağırladı.

Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleştirilen görüşmede basın camiası ile siyasi kurumlar arasındaki iletişim ve iş birliği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

MHP Adana İl Başkanlığından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, ÇGC heyetini ağırlamaktan duyulan memnuniyet ifade edildi.

Açıklamada, “Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Kurtul Çakın ve kıymetli Cemiyet Üyelerini İl Başkanlığımızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Nazik ziyaretleri, samimi sohbetleri ve kıymetli değerlendirmeleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyor; basın camiamızın değerli temsilcileriyle olan iletişim ve iş birliğimizin güçlenerek devam etmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.