1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Küs olan Caner Cindoruk ile Necip Memili'nin reyting savaşı
Küs olan Caner Cindoruk ile Necip Memili'nin reyting savaşı

Küs olan Caner Cindoruk ile Necip Memili'nin reyting savaşı

Adana'dan çocukluk arkadaşı iki küs oyuncu Caner Cindoruk ile Necip Memili'nin dizileri çarşamba akşamları karşı karşıya geliyor.

A+A-

Caner Cindoruk ile Necip Memili... Türkiye'nin son yıllarda öne çıkan iki başarılı aktörü... Adanalı olan iki oyuncu aynı zamanda çocukluk arkadaşı... Aileleri de çok yakın olan Cindoruk ile Memili'nin arasın son dönemde kara kedi girdi. Geçmişte arkadaş ortamlarında da sık sık bir araya gelen, iyi dost olan iki oyuncunun artık görüşmediği ortaya çıktı. Yaşanan bir gerginlik sonrası küsen ve selamı sabahı kesen Caner Cindoruk ile Necip Memili sosyal medyadan da birbirlerini sildi. 

Çukur'dan sonra Gold Film'in Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosuna Ali Gelik rolüyle dahil olan Necip Memili'nin dizisi çarşamba gününe alınınca da bu sezon iki oyuncunun dizileri birbirine rakip oldu. 

3 güçlü oyuncu Kanunsuz Topraklar'da

Öte yandan FOX'un Gold Film imzalı dizisi Kanunsuz Topraklar konusu, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiriyor. Faruk Teber ile Yasin Uslu'nun yönettiği dizinin 3. bölüm fragmanında gözleri görünen oyuncu merak konusu oldu. Senaryosunu Zülküf Yücel'in yazdığı dizinin fragmanındaki yeşil gözlerin Hazar Motan'a ait olduğu öğrenildi. 1939 Türkiyesi'nde yaşanan bir kahramanlık öyküsünü ve engellerle sınan bir aşk hikâyesini anlatan dizinin kadrosuna ilerleyen bölümlerde etkili oyunculuklarıyla tanınan Özlem Tokaslan ve Beyti Engin de katılacak.

Barbaroslar'da bir önemli değişiklik daha

ES Film'in TRT 1 için çektiği "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisinde peş peşe 2 önemli değişiklik yaşandı. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'yi buluşturan dizinin senaryo ekibi değişmiş, yeni bölümleri Serdar Özönalan ile Hakan Erimez'in yazacağı öğrenilmişti. Türkiye'nin konusu denizde geçen ilk dizisi olan "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı"nda şimdi de yönetmen değişikliği yaşandı.

Dizide geçen hafta sonundan itibaren birinci ekip yönetmeni Doğan Ümit Karaca ile görüntü yönetmeni Münir Gürsoy ile yollar ayrıldı. Yeni yönetmen Berat Özdoğan, görüntü yönetmeni ise Ersan Çapan oldu. Salı günü itibariyle yeni ekip dizinin 6. bölüm ek sahneleri için sete çıkacak.

İlker Aksum EDHO'da

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezon çekimleri bu hafta başlıyor. Dizinin merakla beklenen 200. bölümünün 26 Ekim'de ekrana gelmesi planlanıyor. Uğur Yücel, Levent Ülgen, Nurseli İdiz, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Osman Soykut, Eren Vurdem, Burcu Binici, Yosi Mizrahi, Servet Pandur ve Tardu Flordun gibi ünlü isimleri buluşturan diziye İlker Aksum da konuk oyuncu olacak.

Bandırma Füze Kulübü filmine bomba kadro

Mustafa Uslu "Bandırma Füze Kulübü" fimi için hazırlık yapıyor. Ömer Faruk Sorak'ın yöneteceği, müziklerine Yıldıray Gürgen'in hayat vereceği filmin kadrosunda adı geçen ve görüşülen oyuncular arasında şu isimler var; Erkan Kolçal Köstendil, Alina Boz, Alican Yücesoy, Güven Kıraç, Fikret Kuşkan, Aslı Bekiroğlu, Altan Erkekli, Büşra Develi... Filmin çekimleri Mudanya, eski Foça ve Seferihsar'da yapılacak.

Yalancılar ve Mumları'na flaş transfer

Medyapım'ın FOX için çektiği "Yalancılar Ve Mumları" dizisine ödüllü bir oyuncu dahil oldu. Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Elçin Sangu ve Burcu Gölgedar'ın 4 yakın arkadaşa hayat verdiği dizinin kadrosuna Tansu Taşanlar katıldı. Taşanlar Koray Kerimoğlu'nun yönettiği dizinin 3. bölümünden itibaren doktor Fuat karakterine hayat verecek. Öte yandan Nermin Yıldırım'ın yazdığı dizide senaryo sıkıntısı olduğu 3. bölümün birkaç kez yeniden yazıldığı konuşuluyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ'lu filme usta oyuncu

Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen'i buluşturan "Aşıklar Bayramı" filminin çekimleri sürüyor. Kemal Varol'un "Aşıklar Bayramı" adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosunu Kemal Varol ile yönetmen Özcan Alper beraber kaleme aldı. Settar Tanrıöğen'in "Heves Ali" adlı bağlama üstadını, Kıvanç Tatlıtuğ'un da onun oğlu avukat Yusuf'u oynadığı filmde usta oyuncu Laçin Ceylan da rol alıyor. Ceylan filmde bir aşığa hayat veriyor. Ceylan rolü için saz çalma dersleri aldı. Bir yol hikâyesi üzerine kurulu olan filmde bir baba oğlun yüzleşme hikâyesi etkileyici bir dille beyazperdeye taşınıyor. Duygusal öğelerin ön planda olduğu Aşıklar Bayramı filminin çekimleri Kırşehir'de başlamıştı.

Gönül Dağı'na yeni oyuncu

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı 2. sezonunda da cumartesi akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Köprü Film'im imza attığı, Eskişehir'de çekilen dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Buse Orcan "Gönül Dağı"nın yeni oyuncusu oldu. Miss Turkey finalistleri arasında yer alan, aynı zamanda 2018 Best Model Of Turkey Yarışması 2.'si olan Buse Orcan dizide Asya karakterine hayat verecek ve tesadüfen Ramazan'ın karşısına çıkacak.

Another Self'in Eva'sı oldu

Tuba Büyüküstün'lü OGM Pictures imzalı Netflix dizisi "Another Self"in birinci sezon çekimleri geçen günlerde tamamlandı. Burcu Alptekin'in yönettiği dizinin ikinci sezon çekimlerinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Dizinin son bölümüne de başarılı bir oyuncu katıldı. Seren Deniz Yalçın Eva rolüyle finalde dizideki tansiyonu tavan yapıyor. 

Ahmet Katıksız'dan Ay Yapım'a yeni dizi

Geçen sezon Demet Evgar'lı Alev Alev dizisine imza atan yönetmen Ahmet Katıksız yeni bir dizi hazırlıyor. Projenin yapımcısı yine Ay Yapım... Ay Yapım'ın masasında Katıksız'ın dizisinin ardından ayrıca Gökhan Horzum'un yazdığı, Çağrı Bayrak'ın yöneteceği yeni bir dizi ile Demet Özdemir'in adının geçtiği Hanedan da var. 

Yargı'dan "Sana Söz"e geçti

Yargı dizisinde dikkatleri üzerine çeken Özay Özgüler'in yeni bir diziye transfer olduğu ortaya çıktı. Yargı'daki rolü biten Özgüler, Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ı buluştuan 03 Medya'nın Star için çektiği "Sana Söz" dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Bergen'in kadrosuna yeni isim

Orchestra Content'in yapımcılığını üstlendiği Bergen filminin çekimleri 15 Ekim'de başlıyor. M. Caner Alper ile Mehmet Binay'ın yöneteceği filmde Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği Bergen'in büyük ablası Cemile'yi Artemis Sinem Karaman, büyük abisi Mehmet'i ise Tarık Köksal canlandıracak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.