1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Loğoğlu’ndan Saimbeyli’ye ziyaret
Loğoğlu’ndan Saimbeyli’ye ziyaret

Loğoğlu’ndan Saimbeyli’ye ziyaret

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Saimbeyli Kaymakamı Emre Aydın ile bir araya gelerek gençlere yönelik projeleri değerlendirdi.

A+A-
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Saimbeyli Kaymakamı Emre Aydın’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, ilçede gençlere yönelik planlanan projeler ve sportif faaliyetler ele alındı.

Ziyarette, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, mevcut imkanların daha etkin kullanılması ve yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Saimbeyli’de spor tesisleri için çalışmalar sürüyor

Mustafa Loğoğlu, Saimbeyli’de spor altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaların sürdüğünü belirterek, gençlerin daha iyi tesislerde spor yapabilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Görüşmede ayrıca, gençlerin sporla daha fazla buluşmasını sağlayacak yatırımların artırılması ve tesislerin geliştirilmesi için kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.