1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mahmut Çelikcan: Kibir abidelerinin Adana’da üstlendiği rol, Reis'e ihanettir
Mahmut Çelikcan: Kibir abidelerinin Adana’da üstlendiği rol, Reis'e ihanettir

Mahmut Çelikcan: Kibir abidelerinin Adana’da üstlendiği rol, Reis'e ihanettir

Yüreğir Belediyesi eski Başkanı Mahmut Çelikcan, hakkındaki iddialara cevap verdi

A+A-

Geçtiğimiz günlerde bir takım yerel gazete ve internet haber sitelerinde Yüreğir Belediyesi'nin 2009-2019 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Mahmut Çelikcan'ın Adana'da CHP'in kazanması için çalıştığı yönünde yapılan haberler sonrasında Çelikcan, konuyla ilgili kamuoyu açıklamasında bulundu.

Mahmut Çelikcan, "Şahsım 2019 yılında aday gösterilmediğinde de değişik partilerden adaylık teklifi almama rağmen durduğum yer hiçbir zaman değişmemiştir. Gösterilen adayın kaybetmesi yönünde çaba gösterenler ve buna alet olanlar Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi ihanet içerisindedirler." dedi.

Çelikcan'ın açıklaması şöyle;

Üniversite öğrencilik dönemimdeki başörtülü kız kardeşlerimize yapılanların ve 28 Şubat dönemindeki memuriyet hayatımda bizlere yapılan baskıların arkasındaki zihniyeti temsil eden CHP ye destek olmayı bırakın karşısında olan birisi olarak , CHP adaylarına destek oldu haberi külliyen yalan ve iftiradır.

Milletimizden uzak kibir abidelerinin mesnetsiz ve iftira niteliğindeki sözleri, haber değeri olmayacak kadar zavallı, “çamur at, izi kalsın” mantığıyla hazırlanmış bir metindir.

Adana’da yıllardır büyükşehir ve ilçe belediyeleri seçimlerinin genelinde başarısız olan kibir abidelerinin Adana’da üstlendiği rol Reis'e ihanettir.

Kibir abilerinin önerdikleri aday, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmayınca, gösterilen adayın kaybetmesi yönünde çaba gösterenler ve buna alet olanlar Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi ihanet içerisindedirler.

Şahsım 2019 yılında aday gösterilmediğinde de değişik partilerden adaylık teklifi almama rağmen durduğum yer hiçbir zaman değişmemiştir.

2024 yerel seçimlerinde de aday gösterilmediğimi duyan siyasi partilerden adaylık teklifi aldım ve yine partimi, çizgimi, duruşumu değiştirmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim. Duruşum nettir; durduğum yer bellidir. Bugüne kadar yerimiz Cumhurbaşkanımızın yanı olmuştur. Bugünden sonra da yerimiz yine Cumhurbaşkanımızın yanı olacaktır.

10 yıllık Yüreğir Belediye Başkanlığı dönemimde ben ve ekibim tarafımdan yapılan tüm hizmetler bugün Yüreğir’de kullanılmaya devam ederken gerek seçim öncesi gerekse seçim sonrası içinde Yüreğir geçen tüm sohbetlerde hizmetlerimizle birlikte  adil, şeffaf ve sosyal yöneticiliğimiz takdir görmeye devam etmektedir.

Yine 2009 yılında aldığımız belediye, bugün cari karşılığı yaklaşık 1.6 milyar lira borç ödenmiş, kasasında milyonlarca lira, onlarca belediyeye ait gayrimenkul ve Yüreğir tarihine ‘ilk’ olarak geçen yatırımlar yapılmıştır.

Bugüne kadar aldığım tüm görevlerden dolayı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum.

Güzel bir sözümüzü hatırlatmak isterim;

“Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.”

Mahmut Çelikcan yaparsa proje ve hizmet yapar şiarıyla kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.