1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Maskenin sıkıntısı, her zaman hastalık sıkıntısına tercih edilir"
"Maskenin sıkıntısı, her zaman hastalık sıkıntısına tercih edilir"

"Maskenin sıkıntısı, her zaman hastalık sıkıntısına tercih edilir"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, memleketi Adana'yı gezdi, hemşehrilerine tavsiyelerde bulundu

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana ziyareti sonrasında gözlemlerini Twitter hesabından paylaştı.

Maske kullanılmadığını ve sosyal mesafeye uyulmadığını gözlemleyen Çelik'in Adanalılara mesajı şöyle:

Dün ve bugün Adana’da pek çok yeri dolaştım. Bazı yerlerde maske ve mesafe konusunda kurallara uyulmaması sebebiyle çok kaygılandım. Herkesin sağlığı için kurallara uyalım. Sevdiklerimizle daha güzel günlere kavuşalım.. Normalleşme sürecinde lütfen tedbirleri aksatmayalım.

Evet, Adana’nın meşhur sıcağı tüm görkemiyle kendini gösteriyor, bu nedenle maskeyle çalışmanın ve dolaşmanın zorlukları var. Ama unutmayalım ki hastalık daha beter zorluklarla dolu. Maskenin sıkıntısı her zaman hastalığın sıkıntısına tercih edilir.

Hava Adana’da çok sıcak, sokaklar ve mekanlar çok dolu. Maske, mesafe ve temizlik hayati öneme sahip. Lütfen sevdiklerimiz için önlemlerle uyalım. Zor zamanlarda birbirimizle dayanışarak, birbirimizin sağlığına özen göstererek atlatacağız bugünleri.

Sokakların yanı sıra, dün ve bugün gördüğüm mekanlarda da maske ve mesafe maalesef çoğu yerde yok.Biliyorum, Adana’da sohbet her zaman çok koyu ve muhabbet her zaman çok derin. Ama her şeyin başı sağlık.Daha güzel günlerde daha çok sohbet ve muhabbet için kurallara lütfen uyalım.

Maske - Mesafe - Temizlik - Hayat kurtarır... #Adana

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.