1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MAZLUMDER GYK Üyeleri Gazze İçin Yürüdü
MAZLUMDER GYK Üyeleri Gazze İçin Yürüdü

MAZLUMDER GYK Üyeleri Gazze İçin Yürüdü

10 Aralık İnsan Hakları günü sebebiyle düzenlenen İNSAN HAKLARI GECESİ ve Genel Yönetim Kurulu toplantısı için Kayseri’ye gelen MAZLUMDER Genel Merkez ve Şubeleri Gazze için destek yürüyüşü yaptı.

A+A-

Kocasinan Belediyesi önünden ellerinde Filistin bayrakları ve Gazze zulmü fotoğraflarını taşıyan Mazlumder GYK üyeleri Cumhuriyet Meydanındaki Filistin çadırına kadar sloganlar eşliğinde yürüdüler.

c3437264-268d-4419-a655-81f82e61ce9b.jpg

Mazlumder Genel Başkanı Av. Kaya KARTAL burada yaptığı konuşmada ‘’ İsrailin 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Gazze ve Filistin’de soykırım yapıp mala ve cana zarar vererek insanlık suçu işlediğini, buna sebep olan İsrail yöneticilerinin adalet önünde hesap vermesi gerektiğini ‘’ söyleyerek akabinde ellerinde taşıdıkları resimlerde çıplak halde esir edilmiş Gazze’lilerin resimleri gösterilerek Bu İnsanlar Nerde?? Diyerek hesap sorulmalı ve İsraille yapılan tüm ekonomik anlaşmaların durdurulmasını aksi halde bu soykırımın devam etmesine katkı sağlamaya devam dilmiş olacağını belirterek yetkilileri bu konuda daha ciddi adımlar atmaya davet ediyoruz dedi.

d329d881-2605-4f34-94a7-6ed9559fb8ff.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.