1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mehmet Ay: Karalar, yapamıyorsa istifa etmelidir
Mehmet Ay: Karalar, yapamıyorsa istifa etmelidir

Mehmet Ay: Karalar, yapamıyorsa istifa etmelidir

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'ın katıldığı radyo programındaki gündeminde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar vardı.

A+A-

Recep Özcan’ın moderatörlüğünde Yüksel Mert, Bülent Talaş, Hüseyin Bayrak’ın yorumlarıyla Efsane Radyo’da yayınlanan Efsane Cendere programına AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay çat kapı ziyaret gerçekleştirdi, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

ay3.jpg

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, programcıların sorularını cevapladı. Verdiği cevaplar içerisinde en dikkat çekici olanı ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a dönük oldu.

ay4.jpg

Başkan Ay, sorulan soru üzerine “Göreve başladığım günden itibaren, CHP’li yurttaşlarımızdan ve milletvekillerimizden hayırlı olsun telefonları aldım. Bu beni çok mutlu etti. Kamuoyunun da bildiği üzere geçen hafta AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Bey, Zeydan Karalar’ı ziyaret edip, hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Nihayetinde farklı partilere mensup olsak da Adanalının oylarıyla seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıdır, buna saygı duyuyoruz. Adana için yapacağı tüm hizmetlerde destekçisi olacağız. Ancak yanlış gördüğümüz konuları şüphesiz eleştirmeye devam edeceğiz. Sayın Karalar’ın şikâyet hakkı ne yazık ki yok. Kendisi 5 yıl boyunca Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Seyhan’ı yönetti. 5 yıl boyunca da büyükşehirde meclis üyesiydi. Büyükşehire aday olduğunda tüm şartları biliyordu. Bulunduğu makam şikâyet etme makamı değil, çözüm ve hizmet üretme makamıdır. Göreve geleli 7 ayı doldurdu. Mecliste boçlanma için destek isteyen Karalar’a AK Parti Grubu olarak gereken desteği verdik. Ancak Adana Büyükşehir Belediye personelleri 3 aydır evine ekmek götüremiyor, maaş alamıyorlar. Dün bir şey duydum. ‘Allah bize, biz personele’ minvalinde bir cümle kurmuş. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamındaki bir kişiye bu cümleler yakışmıyor. Artık şikâyeti bırakıp Adana için çözüm üretmelidir. Aksi takdirde yapılacak olan bellidir. Sayın Karalar bu işin üstesinden gelemiyorsa istifa etmelidir.” İfadelerini kullandı.

ay1.jpgay2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.