1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mehmet Ay: Köprüyü hükümet yapıyor, metroyu da devralın derse o koltuğu işgal etmesin
Mehmet Ay: Köprüyü hükümet yapıyor, metroyu da devralın derse o koltuğu işgal etmesin

Mehmet Ay: Köprüyü hükümet yapıyor, metroyu da devralın derse o koltuğu işgal etmesin

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, köprünün Ulaştırma Bakanlığı'na devri sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Efsane Radyo'da Ahmet Duran Çağ'ın moderatörlüğünde hazırlanan Efsane Program'a katılarak Yüksel Mert, Hüseyin Bayrak ve Bülent Talaş'ın sorularını yanıtladı.

Başkan Mehmet Ay, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün Ulaştırma Bakanlığı'na devri sonrasında ilk kez detaylı açıklamalarda bulundu. Ay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın bütçesini yöneterek bir yandan metro borcunu öderken diğer yandan da Adana'ya hizmet etmesi gerektiğini ifade etti.

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETMELİYİZ
Devlet Bahçeli Köprüsü'nün Ulaştırma Bakanlığı'na devredilmesi ve tek seferde 530 Milyon liralık bir yatırımın Adana'ya yapılmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkür ediyoruz. Öncelikle amasız, fakatsız, lakinsiz bir hakkı teslim etmek gerekiyor. Bunu Adana'da herkesin yapması gerekiyor. 

Adana ile ilgili 10 aydır sahada, mahalle mahalle geziyor, duyarlılık gösteriyoruz. Bu Mehmet Ay duyarlılığı değil AK Parti duyarlılığıdır. Biz bu motivasyonla ilerliyoruz.

KÖPRÜYÜ, METROYU HÜKÜMET YAPSIN, BELEDİYEYİ BEN YÖNETEYİM MANTIĞIYLA OLMAZ
Her şeyden önce kimin hangi görevde bulunacağını ayırt etmemiz lazım. Büyükşehir belediye başkanı olan arkadaş, kendi uhdesinde olan iş ve işlemleri projelendirmeyip, projelerle ilgili gerekli adımları atmayıp kendi uhdesindeki konuları başka birilerine külfetini yükleyerek, menfaat kısımlarını üstlenerek böyle yol yürüyemez. Böyle bir anlayış olabilir mi? Metroyu, köprüyü hükümet yapsın ama belediyeyi ben yöneteyim. Böyle bir mantık olur mu?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adanalıların helal oylarıyla seçilmiştir ama bu şikayetten ve bu tükenmişlikten biz yorulduk artık. 18 aydan beri bir tek çivi çakılmadı. 169 Milyon lira borçlanma yetkisi verdik, Adana'ya çakılan bir tek çivi yok. 

Yüzde 45'i tamamlanmış bir köprünün kadük halde bırakılması bizi yaralayacaktı. Bu köprü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetiyle tamamlayacağız ve Adanalıların hizmetine sunacağız.

"METROYU DA HÜKÜMET YAPSIN" DERSE KOLTUĞU İŞGAL ETMESİNİN ANLAMI YOK
İlgili kişiler bu işin de (metro) altından kalkamıyoruz, bunu da hükümet yapsın derlerse, biz de diyoruz ki o zaman Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini işgal etmenin de bir anlamı yok. Bir evde "Ben evin reisiyim" diyen biri faturaları ödeyemeyecekse, çocuklarına harçlık veremeyecekse o kişi evin reisi olamaz. Oturacak planlayıp, programlayarak borçları ödeyecek. 2 Milyar liranın üzerinde bütçe yöneten, en büyük ilçemiz Seyhan'da başkanlık yapmış bir insan kendisi. Artık şikayet bitsin, biz her zaman Adanalıların yanındayız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.