1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mehmet Güven'den yeni mehdi açıklaması!
Mehmet Güven'den yeni mehdi açıklaması!

Mehmet Güven'den yeni mehdi açıklaması!

Mehmet Güven: Mehdi için ben görevimi yaptım!

A+A-

Alevi kanaat önderi Mehmet Güven, "2019'da Mehdi gelecek" söyleminden sonra ilk kez kameraların ve insanların karşısına geçti, yine iddialı açıklamalarda bulundu.

Güven, "Gökyüzünde daire şeklinde yıldızlar görüyorum, ortalarında da ay. Gökyüzünden inip benim yanıma kadar geldiler. Dedim "Peki, bunlar niye buraya geldi?" Dedi "Bak, bir gün gelecek Hz. Mehdi'nin zuhuru için millete haber vereceksin. Bu haberi verdiğin zaman nice hocalar, alimler sana düşman kesilecek ve sana zarar vermeye bakacaklar." Nitekim de şimdiye kadar da bunu yaşıyoruz." dedi.

Konuşmasına devam eden Güven, "Antakya Saint Pierre Kilisesi'nde, dağın üzerinde beklerken bir baktım gökyüzü yarılıyor. Baktım havadan 5 kişi geliyor. Benim durduğum yere indiler. Ben bunları defalarca anlattım, şimdi de anlatıyorum hatırlatmak için. İndikleri zaman 3 kişi bir tarafa, 2 kişi bir tarafa ayrıldı. 2 kişi, Hz. Mehdi ve Hz. İsa, diğer tarafta da duran Hz. Cebrail, Hz. Mikail ve Hz. İsrafil'di. Tabi burada ben bu üç melakenin durduğu safta durdum. Ben kendimi onların safında durduğum için melake olarak tanıtmıyorum, estağfurullah! Ben nasıl gördüysem bunları anlatıyorum. Orada sadece konuşan Hz. İsa oldu. Emir veriyor. Dedi "Bakın! Gidin Şehre (Antakya'ya) millete anlatın. 2019 yılında Mehdi dünyaya gelecek. Kim kötü yola gidiyorsa geri dönsün! O'nun için kardır." Ben bunu da defalarca kez anlattım. Bazı insanlar beni Mehdi olarak tanımladı, estağrufullah!  Ben Mehdi değilim." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum