1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Meteoroloji Adana için uyardı
Meteoroloji Adana için uyardı

Meteoroloji Adana için uyardı

Şiddetli yağışlar bugün Akdeniz bölgesini kapsamına aldı. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen ise Adana, Hatay, Mersin dahil illeri saydı ve uyardı.

A+A-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu verdi. Şiddetli yağışlar bugün Akdeniz bölgesini kapsamına aldı. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen ise Adana, Hatay, Mersin dahil illeri saydı ve uyardı. İstanbul'da yağışlar devam edecek hafta sonu için de hava durumu tahmini belli oldu. Önümüzdeki haftanın havasında ise sürpriz var.

Bugün fena geldi yarın daha beter! Meteoroloji uzmanı yeni hafta için şaşırttı: Adana, Hatay, İstanbul

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugün yurdun büyük bir kısmında yer yer kuvvetli yağışlar görülecek. Yağışların şiddetli olacağı yerler Akdeniz Bölgesi'ndeki iller. Yarın yani 7 Ekim 2022 cuma günü yağışlar etki alanını genişleterek daha yoğunlaşacak. Hafta sonu için de plan yapanlara kötü haber var. İstanbul ve Ankara'da aralıklarla süren yağışlar da 2 gün boyunca devam edecek. İzmir için ise şiddetli rüzgar uyarısı geldi. Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, 'kışlıkları çıkarın' diyerek yeni bilgiler verdi. Orhan Şen'in uyardığı illerin arasında Adana dışında Afyon ve Karadeniz illeri de bulunuyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.