1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP Genel Merkezi Kucuksaat.com'u doğruladı
MHP Genel Merkezi Kucuksaat.com'u doğruladı

MHP Genel Merkezi Kucuksaat.com'u doğruladı

Adanalılar üzerinde yapılan anketi haberleştiren kucuksaat.com'un haberi 10 gün sonra MHP Genel Merkezi tarafından doğrulandı.

A+A-

22 Ocak 2024 tarihinde Adanalılar 312 alan kodlu bir numaradan aranarak "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz?" sorusu sorulmuş; Zeydan Karalar, Hüseyin Sözlü, Fatih Mehmet Kocaispir ve Ayyüce Türkeş Taş isimlerinden birisini seçmeleri istenmişti.

Kucuksaat.com olarak kamuoyuna yönelttiğimiz soru ile bu anketin Hüseyin Sözlü tarafından yapılıp yapılmadığını detaylı bir analiz-haberle yayınlamıştık.

İlgili haberi okumak için tıklayın: Hüseyin Sözlü'den Adanalılara yoklama: Seçimlere bağımsız mı girecek?

Yaptığımız haber üzerine Hüseyin Sözlü, değişik haber mecralarına açıklamada bulunarak bu durumu reddetmişti. Kucuksaat.com'a da açıklamada bulunan Sözlü'nün haberimize ilişkin cevabını tarafsız, adil habercilik ve karşı tarafın görüşüne yer verme yayın politikasıyla haberleştirmiştik.

35947.jpg

Bir kaç gün sonra Fatih Kocaispir eşiyle birlikte Hüseyin Sözlü'yü evinde ziyaret etmiş, fotoğrafta ev sahibi pozisyonundaki Sözlü'nün anket haberimiz sonrasında samimiyeti dikkat çekmişti. Burada da dikkat çeken husus; Sözlü'nün haberimiz  sonrasında "Kocaispir'i ziyaret edeceğim" demesine rağmen, ziyaretin Kocaispir tarafından Sözlü'ye yapılmış olmasıydı. Bu durumu da lehine çevirmek isteyen Sözlü ziyaret eden değil, ziyaret edilen eski büyükşehir belediye başkanı pozisyonunda konumlanarak Kocaispir'i karşılamış oldu. Ziyaret sonrasında fotoğraf Kocaispir'in sosyal medya hesabından paylaşılmış, ziyarette nelerin konuşulduğuna dair detaylar ise açıklanmamıştı.

36075.jpg

Yaşanan son gelişmelerde MHP Genel Merkezi topladığı bilgi ve istihbaratlar sonucunda, Hüseyin Sözlü genel başkan başdanışmanlığı görevinden alınarak tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edildi.

Kucuksaat.com olarak mümkün mertebe belgeli habercilik yapmaktayız. Ancak ani gelişen olay ve durumlarda yorum ve okumalarda da bulunmaktayız. Hüseyin Sözlü ve taraftarlarınca reddedilen ve tekzip edilen haberimiz, MHP Genel Merkez tasarrufu sonucunda doğrulanmış oldu. Doğruları ve doğru bildiklerimizi yazmaya devam edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.