1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MHP'li Enginyurt, Adanalı gazeteciye "zavallı" dedi
MHP'li Enginyurt, Adanalı gazeteciye "zavallı" dedi

MHP'li Enginyurt, Adanalı gazeteciye "zavallı" dedi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan Adanalı gazeteci Ergun Kara'ya ağır ithamlar

A+A-

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter'da Adana'nın yeni stadyumunun adının Adana Alparslan Türkeş Stadyumu olmasını talep etti, tweetine yanıt veren gazeteci Ergun Kara'ya ise sert yanıt vermesi dikkat çekti.

MHP'li Enginyurt Adana stadyumu ile ilgili paylaştığı tweette, "Adana güzel bir stadyuma kavuşuyor. Bu eseri Adanalılara kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bütün sorumluluk sahibi olanlara teşekkür ederim. Bu stada bir de isim gerek. Bütün arkadaşlarım ekleyerek paylaşsın. #AdanaAlparslanTürkeşstadyumu verilsin isim olarak. Bütün takipçilerim ve sevenlerimizden bu etikte sahip çıkmasını bekliyorum. NE DİYORUZ? #AdanaAlparslanTürkeşstadyumu olsun ismi. Hadi ekleyerek paylaşımı yapalım." dedi.

Adana Demirspor'u yakından takip eden gazeteci Ergun Kara ise Enginyurt'a verdiği yanıtta, "Evet Ordu'nun yeni stadına (gücünüz yetip yaptırabiliyorsanız) yakışır... Adana, Ordu'dan bu kadar mı sahipsiz görünüyor!!!!" ifadelerini kullandı.

Ergun Kara'ya yanıt veren Enginyurt'un, "Bu zavallı!Türkeş ve MHP düşmanı olmanın verdiği kinle,Adana stadyumuna Alparslan Türkeş stadyumu ismi verilmesi dememizden rahatsız olmuş.Talihsizlik senin kendin Ergün.Türkeş 3 dönem Adana Milletvekilliği yaptı.Orduya ismi dağa taşa verilse şeref duyarız.Nasıl bir kinin varmış." sözleri Adana Demirsporlu ve Adanasporlu takipçiler tarafından tepkiyle karşılandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.