1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Milletvekili Ersoy’dan Rektör Tümay’a ziyaret
Milletvekili Ersoy’dan Rektör Tümay’a ziyaret

Milletvekili Ersoy’dan Rektör Tümay’a ziyaret

Ersoy, ATÜ’nün kısa zamanda Türkiye’nin en gözde üniversitelerinden biri haline geleceğine yürekten inandığını söyledi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin (ATÜ) kısa zamanda Türkiye’nin en gözde üniversitelerinden biri haline geleceğine yürekten inandığını söyledi.

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay’ı ziyaret etti.

TÜMAY’A VE AKADEMİK KADROYA TEŞEKKÜR

Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Adana’da, kampus içinde gerçekleşen gelişmeleri yakından görmenin heyecanı ve sevinci içinde olduğunu söyleyerek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Üniversitenin adına “Alparslan Türkeş” isminin verilmesinden ayrıca kıvanç duyduğunu belirten, ATÜ’nün kısa zamanda Türkiye’nin en gözde üniversitelerinden biri haline geleceğine yürekten inandığını kaydeden Ersoy, çalışmalarındaki üstün gayretleri için Rektör Tümay’a ve akademik kadroya teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

ATÜ, EMİN VE KARARLI ADIMLARLA…

Rektör Prof. Dr. Mehmet Tümay ise; üniversite hakkında bilgi verdi. Bilim ve teknoloji odaklı teknik bir üniversite olma yolunda emin ve kararlı adımlarla ilerlediklerini anlatan Tümay, son yapılan dünya üniversiteleri sıralamasında, mühendislik alanında ilk bin eşiğinde gösterildiklerini ifade etti. İkinci aşama olarak devam eden yerleşke inşaatı hakkında da bilgi aktaran Rektör Tümay, fiziki yapılaşmanın tamamlanmasıyla, akademik çalışmaların daha verimli, daha başarılı bir safhaya taşınacağına yönelik inancını dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.